Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a válófélben lévő feleségem egyetlen célja az én kicsinálásom?
Válunk a feleségemmel, akinek azóta az egyetlen életcélja az, hogy ahol tud keresztbe tegyen nekem és bosszantson. A lehető legaljasabb módszereket viszi véghez, és az okoz neki örömet, ha engem szenvedni lát.
Mivel kiderült, hogy megcsalt, és én csak addig kellettem neki, amig jól ment a vállalkozásom beadtam a válópert. Azóta pokollá teszi az életem. Elköltözni nem tudok, mert akkor elveszíthetném a gyerekeimet és rátenné a kezét a lakásomra is. Próbálok nem tudomást venni a dolgairól, mert az az egy, ami őt is idegesíti, hogy nem reagálok rá, de ez nem mindíg lehetséges, mivel a gyerekeimről azért gondoskodni akarok. (Azokat szerencsére a bíróság közös felügyelet alatt hagyta.)
Miket csinál?
Gyerekekkel is ilyen?
Te jól működsz, vagy müködtél ebben a kapcsolatban?
Én sose gondolom, hogy egy kapcsolat tönkremenetele egy ember munkája.
Állapodj meg vele hivatalosan a hogyan továbbról....
Pontosan a gyerekeid felé való érzelmeidet használja ki arra, hogy kicsináljon.
Vegyél egy nagy levegőt, add el a lakásodat és hidd el, akkor lesz a legjobb a gyerekeidnek, ha talál maga mellé egy náladnál jobban idomítható férfit, mert akkor béke lesz náluk és nem fogja ellened nevelni a gyerekeket.
A jelenlegi helyzetben ő a nyertes, és ezt ő tudja is.
Ne adj neki lehetőséget arra hogy beléd kösön ne reagálj az apró napi dolgokra ha nem tud felhúzzni falra mászik,
minél kevesebbet talizatok, keres egy új kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!