Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek, ha a válófélben lévő feleségem egyetlen célja az én kicsinálásom?
Válunk a feleségemmel, akinek azóta az egyetlen életcélja az, hogy ahol tud keresztbe tegyen nekem és bosszantson. A lehető legaljasabb módszereket viszi véghez, és az okoz neki örömet, ha engem szenvedni lát.
Mivel kiderült, hogy megcsalt, és én csak addig kellettem neki, amig jól ment a vállalkozásom beadtam a válópert. Azóta pokollá teszi az életem. Elköltözni nem tudok, mert akkor elveszíthetném a gyerekeimet és rátenné a kezét a lakásomra is. Próbálok nem tudomást venni a dolgairól, mert az az egy, ami őt is idegesíti, hogy nem reagálok rá, de ez nem mindíg lehetséges, mivel a gyerekeimről azért gondoskodni akarok. (Azokat szerencsére a bíróság közös felügyelet alatt hagyta.)
Én azt tanácsolom, hogy úgy, ahogyan eddig, ne vegyél tudomást a piszkoskodásokról. Könnyű mondani, de meglátod, bele lehet jönni.
Ne tudjon felhozni ellened semmit.
A gyerekek legyenek ellátva rendesen, de ne hagyd magad kiszipolyozni.
Gondolj arra, a gyerekek nőnek, előbb-utóbb látni fogják, mi a helyzet. Minden helyzetben legyél korrekt, akkor nem talál fogást rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!