Egyetlen kiút a külföldi munka anyagi dolgaim rendezésére. De nagyon nehezzen tudom magam rávenni. Hogyan 'erőszakoljam' meg magam hogy elindúljak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 1. 15:05
2/10 A kérdező kommentje:
ma 15:08
Nem tudom.Talán az hogy ott kint csak egy megtűrt lennék és nem igazán lehetnék önmagam.
2013. márc. 1. 15:11
3/10 anonim válasza:
Nem tudom milyen nyelvet beszélsz, de németországba nagyon sok magyar megy ki betanított munkába/gyárba például. Általában csoportosan foglalkoztatják őket, így nem szakadnak szét ott sem a magyar emberek, könnyebb lenne így megélned az új környezetet.
4/10 anonim válasza:
Bocs, de szerinted itt mitől nem vagy "megtűrt" ha ha csak a külföldi munkával tudnád rendezni az anyagaidat?
5/10 anonim válasza:
Én külföldön élek, és egyáltalán nem érzem magam megtűrtnek.
6/10 anonim válasza:
Nem értelek, külföldön még levegőt venni is boldogság számomra, Magyarországon meg csak szolga az ember és semmire nem viszi és még a pofájába is mondják ezt... szóval mi is tart vissza? A jobb élet miatt nem akarsz kimenni, vagy a jobb környezet, a rendesebb emberek miatt? Nem értelek.
7/10 anonim válasza:
A férjem sem "megtűrt" odakint..Az induláshoz csak reálisan át kell gondolnod a helyzeted-ha ez rá a megoldás, mert itt nem boldogulsz, akkor indulj. Mi 3 gyerek mellett vállaltuk be a az ő külföldi melóját. Nem könnyű, de anyagilag rendben vagyunk.
8/10 anonim válasza:
Külföldön AZ a megtürt személy, aki nem tud az adott nyelven, nem akar beilleszkedni, "magyarkodik". Aki képes normálisan viselkedni, rendesen dolgozni, és rendesen beszéli az adott ottani nyelvet, azt befogadják. (húsz év tapasztalata)
9/10 anonim válasza:
En sem ertem ezt a "megturt" dolgot. Szinten kulfoldon elek, nyugat EU tele van mindenfele afrikai, azsiai bevandorlokkal, oket is befogadjak/elfogadjak pedig ok aztan tenyleg mas kulturabol erkeztek.
10/10 anonim válasza:
Az én férjem Németországban dolgozik,és sokkal jobb mint itthon.Pedig nálunk gyerek is van.Na neki tényleg nehéz hisz ritkán lát minket.De mindenképp érdemes kimenni.Én biztos nem gondolkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!