Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Élnél a lehetőséggel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnél a lehetőséggel?

Figyelt kérdés
A barátnőm megengedte, hogy esküvő előtt lefeküdjek más nővel is, de csak gumiban.Ti élnétek ezzel a lehetőséggel?Lányok, ti megengednétek ezt a párotoknak?
2017. máj. 28. 14:34
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
87%
Neked megengedte mert ő valószínűleg már túl van rajta :D
2017. máj. 28. 14:36
 2/33 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez csapda
2017. máj. 28. 14:37
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem élnék vele és nem engedném meg. Ha egy életet le tudsz vele élni és az eddigi x évben sem léptél félre nem most kéne megtenni. Számomra ez épp olyan megcsalás lenne mint bármikor máskor. Ez elvi kérdés vagy hűséges vagyok és akkor nincs kivétel vagy nem vagyok az de akkor miért vagyok monogám kapcsolatban.
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Bele sem merek gondolni a lánynak a lelkivilágába.

Nem, nem engedném meg. Mi az, hogy "megengedni?" Aki az esküvő előtt félre akar dugni annak minek egyáltalán esküvő? Ha a barátom ilyet mondana nekem nem is tudom, hogy kiakadnék vagy kiröhögném.

5/33 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes... Nem nagyon értem, hogyan jött ez fel nála. Csak úgy magától mondta, hogy

"drágám, nemsokára összeházasodunk, miért nem dugsz meg egy másik nőt még előtte, de csak gumiban!"?

Feltehetően szar lesz a házasság, ha élsz vele vagy ezzel bebiztosítja magának, hogy minden megcsalásnál legyen mit a fejedhez vágnia, passz.

6/33 anonim ***** válasza:
65%
ő már félredugott és így próbál könnyíteni a lelkiismeretén
2017. máj. 28. 14:38
 7/33 A legrosszabb ***** válasza:
#2-eshez hasonlóan én is csapdát szimatolok. Itt valami nagyon nem kóser a háttérben.
2017. máj. 28. 14:40
 8/33 anonim ***** válasza:
Én nem engedném meg. Ha meg akar dugni mást, megteszi az engedélyem nélkül is.
2017. máj. 28. 14:41
 9/33 A kérdező kommentje:
Nem lépett félre, én kérleltem hónapokig, hogy "nézze el", a háta mögött nem akartam csinálni.
2017. máj. 28. 14:43
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Őszi esküvő előtt állok, ha a párom hónapokig könyörögne ezért, akkor a taknyán csúszna anyucihoz haza. Szerencsére eszébe sem jutott, nekem meg az nem, hogy ilyet "megengedjek". Beteg dolog így indítani egy házasságot.
2017. máj. 28. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!