Élnél a lehetőséggel?
Figyelt kérdés
Ha idehaza is bevezetnék az amerikai rendszert,mi szerint ha aláírsz egy tanulmányi szerződést a sereggel,akkor valamivel könnyebben bekerülsz a felsőoktatásba és a tandíjat a sereg fizeti,viszont a diploma után,a képzési időnek megfelelő időt le kellene szolgálni,akár külföldi misszióban is. Persze ez idő beszámít a nyugdíjba,élő TB-d lenne és kapnál fizut,a katonai rend szerint.
Ha nem szerzed meg a diplomát,akkor meg a NAV behajtja a pénzt rajtad. (Persze kivéve,ha pl.:meghalsz,lebénulsz,...)
BÁRMILYEN egyetem és szak játszana!
2016. febr. 13. 09:43
3/6 Yoni03 válasza:
Én teljes mértékben benne lennék :D
4/6 anonim válasza:
Nem mennék bele ilyenbe. Egy fiatal embernek nagy felelőtlenség hosszú évekre lekötnie magát. Nem a katonásdinak vagyok ellene, az én időmben még kötelező jellegű volt. Aki akar, menjen katonának, de ak nem akar, azt ne kényszerítsék rá csak azért, hogy cserébe tanulhasson.
5/6 anonim válasza:
Remélem, ezt nem vezetik be, de bevezethetnék azt, hogy aki elvégzett egy egyetemet itthon, az állam pénzén, az ne menjen ki külföldre dolgozni. Azt bevezethetnék, hogy itthon kelljen maradnia minimum 5 évet, vagy 10-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!