Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élnél a lehetőséggel?
Napokban nézegetem ajándékokat és volt egy feles pohár amin az a szöveg állt, hogy "holnap nősülök, de ma még megadom a számom". És persze ennek megvan női változata is...
Szerintem akinek ez szükséges és elfogadott annak nem a házasságot ajánlanám éppen. Ezek az emberek valóban a végzetükbe rohannak és nem a boldogságuk felé, meg persze rántják magukkal a társukat ebbe az olcsó drámába is.
Semmi baj nincs azzal ha az ember élni akar, viháncolni, élvezni a röpke földi idejét. De minek kell egy olyan embert magunhoz láncolni aki ennél többet érdemel???
Jézus. Beteg ha ezt komolyan mondta.
Ha meg tesztből, akkor remélem elhagy, mert már a kérdésed megfogalmazása is egy egyértelmű igen.
nem engedném meg. és azért nem lenne ép eszű a páromtól egy ilyen kérdés, mert tudja, hogy én ezt nem tudom tolerálni, nem fogadnám el, nem mennék bele. feleslegesen rohadtul megbántana ezzel. rendezze le magában, hogy mi a fontosabb neki. az hogy velem legyen, a közös életünk, céljaink, vágyaink, vagy az hogy megdugjon valami nőt. szóval ezt mérlegelni kell, hogy mi a fontosabb az ember életében. egy alkalmi szex, vagy egy boldog élet azzal akibe szerelmes vagy.
nálad úgy tűnik a szex a legfontosabb. vagy csak nem vagy szerelmes.
tehát nyilván nem engednék meg ilyet, és nem is élnék egy ilyen lehetőséggel.
Mai trollkérdésünk.
Kizártnak tartom, hogy az esküvőjére készülő szerelmes nő ebbe belemegy.
Kérdező te nem vagy 100-as.Ha mindig más pi.nára vágysz, akkor minek kell neked házasság?Pontosan ma válaszoltam egy kérdésre, hogy van- e még hűséges férfi.Ott pont a kérdező fajtájáról írtam.A hasonló típusúak meg is sértődtek.😃 Íme itt egy példa.
A mennyasszonyod helyében vágnálak ki, gyorsan, Frissen, nem még esküvőt tervezgetnék egy nyilvánvalóan hűségre képtelen emberrel.Komolyan nem értem a nőket...hogy tudnak hozzámenni egy ilyen ösztön lényhez??Ennyire kell a flancos esküvő, hogy mindent bekell nyelni miatta??
Beteg az agyad. Ha hónapok óta ilyenért nyaggattad akkor minek veszed feleségül?!
Ha engem nyaggatna ilyennel az emberem, persze hogy megengedném neki. De utána ha hazajönne az összes cucca az ajtóban várná őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!