Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vevők a férfiak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vevők a férfiak egy ilyen beállítottságú nőre?

Figyelt kérdés
Fontos számomra, hogy egy kapcsolatban ne legyünk egymáshoz nőve, a közös dolgok mellett mindenkinek legyen saját élete is. Nem szeretnék minden percemről beszámolni egy férfinak, mindent megvitatni vele, egyedül őrá redukálni az emberi kapcsolataimat. Egy ideig biztosan nem szeretnék együtt élni, nem szeretném minden időm vele tölteni, mindenhová együtt menni, mindent közösen intézni. A férfi részéről is szeretném, hogy legyen saját élete, magánügyei, amiket önállóan intéz. Ne tőlem várja a megváltást, legyenek rajtam kívül és tőlem függetlenül is hobbijai, barátai, érdeklődése, élete.
2020. máj. 30. 20:52
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
34%
Ne legyél hülye, kérdező. Mi másért lapítana valaki, mint szar a gazban, minek titkolózna, határolódna el és akarna magának annyira magánéletet, ha nem azért, mert az igazság nem alkalmas egy kapcsolatban? A többi, amit írsz, nekem is természetes, de amit a 19-es is idézett, az szánalmas
2020. máj. 30. 23:34
 22/32 A kérdező kommentje:
Szó nem volt titkolózásról vagy lapításról. Arra gondoltam, hogy pl ne kelljen Pistike összes haveri programján ott lennem (és neki az enyémen) onnantól kezdve, hogy összejöttünk, mert szerinte onnantól Pistike megszűnik önállóan létezni és Pistike ÉS a csaja lesz ketten egy ember. Ugyanígy ne kelljen állandóan ott nyomulnom a családjánál, mert semmi dolgom a nagyikája kiskutyájának szülinapi partiján. Egy-egy alkalom belefér, nem zárkózom el senki családjától vagy ismerőseitől, de attól még azok az ő haverjai és az ő családja maradnak, nyugodtan töltsön velük időt nélkülem is, nem kell mindenhová bepofátlankodnom.
2020. máj. 31. 07:01
 23/32 anonim ***** válasza:
39%
Kérdező ha mindenkinek meglenne a sajat elete,akkor szerintem Te csak 2.lennel,mert a pasinak lenne 1szeretője akitöl megkapja azt amit tőled nem!Nalam kuka lennel
2020. máj. 31. 08:15
 24/32 anonim ***** válasza:
39%
Ennyi!!!
2020. máj. 31. 08:15
 25/32 A kérdező kommentje:
Gondolom nem olyan ember szeretne velem együtt lenni, akinek nem lenne elég az, amit tőlem kap.
2020. máj. 31. 08:31
 26/32 anonim ***** válasza:
64%
Sokaknak nincs életük, céljuk a párkapcsolaton túl. Ez Magyarország. Aztán csodálkoznak, hogy pár év után az unalom megeszi az egészet.
2020. máj. 31. 08:56
 27/32 anonim ***** válasza:
64%
Sokan még fogászatra is elkísérik a másikat. Meg mindenhova. Csak együtt tudnak menni, egyedül soha, sehova. Gáz és fárasztó emberek ezek. Ezek azok, akik nem társat, hanem pótszülőt keresnek.
2020. máj. 31. 12:14
 28/32 anonim ***** válasza:
38%

Köszönöm, van életem a kapcsolaton kívül, de természetesnek tartom megbeszélni az életem és a gondolataim a párommal a nap végén, nem pedig magamban örülni vagy fortyogni. És igen, szeretek tekintettel lenni arra, hogy mialatt én esetleg elmegyek valahova élni a világom, ő is jól érezze magát (és vagy legyen neki is ott valami program, elfoglaltság vagy jöjjön velem). Együtt tervezünk, társak vagyunk, nem kérjük egymást számon, de természetes, hogy tekintettel vagyunk a másikra és az életünk részének akarjuk egymást. Vannak barátaink együtt és külön is, de nem úgy működik a velük való találkozás sem, hogy "én léptem, te meg oldd meg és leszarom, ha neked ez nem tetszik". Volt ilyen kapcsolatom, rosszul voltam tőle és nem azért, mert mindig azt akartam volna, hogy a párom maradjon otthon velem. Nem lehetett rá számítani. Ment a saját feje után, én meg azt csinálok, amit akarok. Nem érdekelte, hogy esetleg rosszul éreztem magam és szerettem volna vele otthon lenni kettesben vagy szerveztem programot, amit elfelejtett... Ő ment, mert a többiek számítottak.

Nő vagyok ugyan, nem férfi, de egy ilyen parasztból többet nem kérek. :D A mostani párommal együtt építkezünk, ebben benne van, hogy kíváncsiak vagyunk egymásra és érdekel minket a másik élete, érzései általában és a mi döntéseinkkel kapcsolatban is. Bízunk abban, hogy a másik ezzel nem él vissza (az elmúlt évek során ez számtalanszor igazoláat nyert). Szerintem ez így normális. Nem tudom, egyesek mit vergődnek itt a szabadságukért, de valószínűleg nagyon fiatalok és/vagy naivak vagytok, ha azt hiszitek, hogy így komolyan lehet venni azt a kapcsolatot és ilyenben lehúzni néhány bohó évnél többet.

2020. máj. 31. 12:50
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem tudom, miért csak a szélsőségekben tudtok gondolkodni. Nem arra gondoltam, hogy kb sz#rjunk egymásra, ne beszélgessünk, ne találkozzunk, hanem arról, hogy le legyen hiszti és számonkérés abból, ha mondjuk elmegyek a saját barátaimmal moziba, vagy a családommal nyaralni, vagy 20 percig nem válaszolok egy üzenetre, mert dolgom volt, vagy azt mondom, hogy bocs, de most muszáj tanulnom egy vizsgára, úgyhogy légyszi most ne zavarj. Ugyanígy nem óhajtok senki összes emberi kapcsolata lenni egy személyben és minden alkalommal menni vele, amikor valamiért elhagyja a lakást. Normális ember azért van párkapcsolatban valakivel, mert az illető érdekli, szereti, és bízik benne, nyilván egymással beszélnénk meg, ha bárkinek bármi problémája van, nyilván elsősorban mi lennénk ott egymásnak, ha bárkinek szüksége van bármire, nyilván kikérném és tiszteletben tartanám a véleményét olyan dolgokról, amik őt is érintik.
2020. máj. 31. 13:13
 30/32 anonim ***** válasza:
23%
Kérdező szerintem a 8-as tanácsát gondold meg, ő okos. Ez a normális ahogy te gondolod.
2020. jún. 4. 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!