Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vevők a férfiak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vevők a férfiak egy ilyen beállítottságú nőre?

Figyelt kérdés
Fontos számomra, hogy egy kapcsolatban ne legyünk egymáshoz nőve, a közös dolgok mellett mindenkinek legyen saját élete is. Nem szeretnék minden percemről beszámolni egy férfinak, mindent megvitatni vele, egyedül őrá redukálni az emberi kapcsolataimat. Egy ideig biztosan nem szeretnék együtt élni, nem szeretném minden időm vele tölteni, mindenhová együtt menni, mindent közösen intézni. A férfi részéről is szeretném, hogy legyen saját élete, magánügyei, amiket önállóan intéz. Ne tőlem várja a megváltást, legyenek rajtam kívül és tőlem függetlenül is hobbijai, barátai, érdeklődése, élete.
2020. máj. 30. 20:52
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
19%
Ebből sugárzik nekem, hogy ennek korábban pont ellentétje voltál és most eljátszanád a hapsi szerepét. Nyugi, lesz rá lehetőséged.
2020. máj. 30. 20:55
 2/32 A kérdező kommentje:
#1 nem voltam az ellentéte. Pont, hogy mindenkit leráztam, sosem volt kapcsolatom, mert nem bírtam elviselni, hogy egyik percben megismerkedtünk, a másikban pedig egyből elvárták, hogy beszámoljak a magánéletemről vagy 3 percenként válaszoljak az üzeneteikre és számon kértek, ha ezt elmulasztottam, mert épp pisilni mentem vagy zuhanyoztam.
2020. máj. 30. 21:01
 3/32 anonim ***** válasza:
42%
Ez nem lenne kapcsolat. Te szimplán egy szabadidő eltöltésére keresel valakit.
2020. máj. 30. 21:02
 4/32 anonim ***** válasza:
86%
Ott lesz a bibi, hogy, ha majd belezúgsz valakibe, rohadtul nem így állsz majd hozzá. Akkor meg ciki lesz, ha ő meg tartaná ezt az állapotot, amiben az elején megegyeztetek.
2020. máj. 30. 21:06
 5/32 anonim ***** válasza:
46%
Én is ilyen vagyok. Tapasztalataim alapján nem nagyon. Pedig ez lenne a normális. Miért baj az, ha egy nő nem egy óriás csecsemőt szeretne?🤷
 6/32 anonim ***** válasza:
60%
Áh kössz, de kössz nem.
 7/32 anonim ***** válasza:
20%
5-ös itt egyedül te vagy az óriás csecsemő, ezért kell még mindig pelenkázni téged, és ezért nem bírsz leszokni a cumiról. Neked csak kisbabák valók társnak ennyi értelemmel. Te tényleg átgondoltad, hogy ilyen provokatív marhaságot ideszemetelsz? Látszik, hogy a rácsos kiságyból irkálsz, mert nem engednek ki onnan.
2020. máj. 30. 21:15
 8/32 anonim ***** válasza:
64%

Én is ilyen vagyok és találtam is egy ugyanilyen férfit. Ő meg pont, hogy örül neki, hogy nem akarok a nyakán lógni folyton. Amúgy kapjuk is ez miatt a kritikát mindenhonnan, pl családtól, barátoktól, hogy pl hogy bírunk ki 2 hetet egymás nélkül meg miért nem bújúnk egymás seggébe folyton, mint a többi pár. De leszarjuk mások mit gondolnak, csak nevetünk rajta.

Amúgy olyan pasiknál van 'esélyed', akiknek eddig olyan barátnőik voltak, akik állandóan a nyakukon csüngtek. Vagy még olyannál,akinek sok barátja, hobbija van, ezért elvan magában is, nem kell mindenhova kísérgetni. Simán lehet ilyet találni, sőt ha jó kérdéseket teszel fel, ezek már első randin kiderülnek.

Pl.:

Mit jelent számodra egy kapcsolat? Az első időszakban heti hányszor akarnál találkozni? Ha itt azt mondja, hogy heti minimum 5x, mert szerinte ez egy kapcsolat, akkor máris állhatsz tovább. Legalábbis én ezt csináltam. Az első pár randin simán ki lehet így szórni a nyakbaakaszkodókat.

2020. máj. 30. 21:20
 9/32 anonim ***** válasza:
62%

Kedves 7-es! Bizonyára nagyon provokatív, hogy nem szeretné mindenki, ha a párja a szoknyáján ücsörögne, nem bánja, ha a felnőtt FÉRFI párja önállóan is el tud jutni A-ból B-be, esetleg önálló gondolatai, hobbija, barátai is vannak. Tiszteletben tartom, hogy te nem ilyen vagy. Engem nem bánt, ha neked minden percben fogni kell a kis kezedet, és megértem, hogy frusztrált vagy, mert nincs melletted egy ilyen "anyuci". Cserében arra kérlek,te is tarts tiszteletben minket, akik képesek vagyunk önállóan is létezni. Szép estét!

2020. máj. 30. 21:24
 10/32 anonim ***** válasza:
82%

Ez a normális.

N

2020. máj. 30. 21:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!