Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire vevők a férfiak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vevők a férfiak egy ilyen beállítottságú nőre?

Figyelt kérdés
Fontos számomra, hogy egy kapcsolatban ne legyünk egymáshoz nőve, a közös dolgok mellett mindenkinek legyen saját élete is. Nem szeretnék minden percemről beszámolni egy férfinak, mindent megvitatni vele, egyedül őrá redukálni az emberi kapcsolataimat. Egy ideig biztosan nem szeretnék együtt élni, nem szeretném minden időm vele tölteni, mindenhová együtt menni, mindent közösen intézni. A férfi részéről is szeretném, hogy legyen saját élete, magánügyei, amiket önállóan intéz. Ne tőlem várja a megváltást, legyenek rajtam kívül és tőlem függetlenül is hobbijai, barátai, érdeklődése, élete.
2020. máj. 30. 20:52
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
78%
Én is ilyen kapcsolatot szeretnék, pedig eleve nincs egy mozgalmas életvitelem. Ugyanakkor szükségem van az egyedüllétre, hogy feltöltődjek. Én inkább az ismerkedés elején szeretek többet együtt lenni valakivel, aztán mikor ez a kezdeti lángolás enyhül, akkor már jólesik az egészséges távolság.
2020. máj. 30. 21:30
 12/32 anonim ***** válasza:
100%
Az az érdekes, hogy elméletben nagyon, állításuk szerint pont erre vágynak. Hagyjanak nekik teret, szabadságot, ne fojtsák meg őket, ne telepedjenek rájuk, ne lógjanak a nyakukon. Aztán amikor megkap(hat)ják a gyakorlatban, akkor már mindjárt nem olyan jó. Akkor az van, hogy szerintük nem is érdeklik a nőt meg ilyenek.
2020. máj. 30. 21:35
 13/32 anonim ***** válasza:
62%
Én ezt személy szerint nem tartom kapcsolatnak, de amíg nem nekem kell benne élnem, addig nem ítélem ez ezt a hozzáállást. Nekem egy ilyen viselkedés nem lenne elég ahhoz, hogy szerelmes legyek valakibe és az is maradjak. Főleg itt bukna a dolog.
2020. máj. 30. 21:45
 14/32 anonim ***** válasza:
17%
Oké.
2020. máj. 30. 21:48
 15/32 anonim ***** válasza:
73%

"Én ezt személy szerint nem tartom kapcsolatnak"

Mit?

Hogy egy friss kapcsolatban nem élnek együtt?

Vagy hogy nem mindent együtt csinálnak?

Hogy megmarad az eredeti, saját életük is?

Inkább a fordítottja beteges, mikor teljesen feladják magukat a felek.

2020. máj. 30. 21:55
 16/32 A kérdező kommentje:
Nem versenyezni akartam, hogy én csinálom helyesen a dolgokat, vagy azok, akik kb összenőnek, mert nem vagyunk egyformák, mindenki éljen úgy, ahogy neki megfelel. Egyszerűen csak nekem nem nagyon fekszik, hogy állandóan egymás s#ggében legyünk valakivel.
2020. máj. 30. 22:04
 17/32 anonim ***** válasza:
84%
Kedves 15-ös: igen, egy friss kapcsolatban... De számomra egy párkapcsolatnak van egy üteme. És aki így viselkedik tartósan, azzal képtelen vagyok összekötni az életem és építeni rá. Az mindig egy kicsit szingli lesz. Nekem ez nem fér bele és szerencsére megadatott egy olyan párkapcsolat számomra, ahol nem kell ilyesmiben kompromisszumot kötni. Mindenki élje úgy az életét, ahogy akarja.
2020. máj. 30. 22:11
 18/32 anonim ***** válasza:
63%
Sok férfi ilyen, csak meg kell találni akinek szintén hasonló a kapcsolatról a felfogása. Nekem is hasonló, számomra! ez a normális.
2020. máj. 30. 22:17
 19/32 anonim ***** válasza:
34%

"Nem szeretnék minden percemről beszámolni egy férfinak, mindent megvitatni vele ... A férfi részéről is szeretném, hogy legyen saját élete, magánügyei, amiket önállóan intéz"

Akkor vagy te könnyen tudod megcsalni a másikat, vagy téged tudnak majd könnyen megcsalni.

2020. máj. 30. 22:24
 20/32 A kérdező kommentje:
#19 rég rossz, ha valakit csak az akadályoz meg abban, hogy megcsaljon, hogy állandóan a nyakán vagyok
2020. máj. 30. 22:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!