Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van magyar fiúk közt olyan aki tud tiszta szívből egy cigánylányt szeretni?Nem a származását nézni,hanem a valódi értékeit?
Nem számít, ki honnan jön, mi a neve, milyen színű a bőre vagy a haja, milyen ruha van rajta.
A belső értékeink tesznek minket igazán naggyá, különlegessé ;)
(Gondolom, ez a mai rasszista világban eleve különlegesen hangzik. Nem számít ki honnan származik, milyen rasszból való, aki normális velem azzal én is az leszek.)
#11, ez tényleg nem a színen múlik. a cigánylányok eleve lenézik a fehéreket, nem azért mert sötétebb a bőrök, hanem mert ezt kapták neveltetésként.
Ha mondjuk pici korától fehérek nevelték, fehér értékrendek szerint, és teljes mértékben eszerint él, akkor minden további nélkül merném szeretni. de polkorrektség ide vagy oda, a majmot kihozhatod a dzsungelből, de a dzsungelt a majomból soha. Ha úgy nevelték ahogy szokták, akkor max ideig óráig fog megfelelni az átlag értékrendnek, de hamar elő fog törni belőle az igazi neveltetése.
Egy roma barátom van.
O megmondta soha nem kezdene cigány novel.
Ha ő nem, akkor én miért tegyem azt ?
Inkább az a kérdés hogy te mint cigánylány miért nem keresel ciganyfiut ?
Ha neked nem jó, akkor tőlünk miért varnad el ?
Igen, tök ugyanúgy, mint egy bármilyen lányba is, ha külsőleg is vonz és HA EGYEZIK AZ ÉRTÉKRENDÜNK.
Csak ez nehéz dió nálam, mert okos, elvont, különc vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!