Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van magyar fiúk közt olyan aki tud tiszta szívből egy cigánylányt szeretni?Nem a származását nézni,hanem a valódi értékeit?
Ez kicsit olyan mint a kisfarkú fiúk kérdései.
Ha nem ezzel indítja a beszélgetést, nem saját maga definiálgatásával van elfoglalva, akkor nekem sincs vele semmi bajom.
De ez igazából igazából mindenkire igaz, aki egy konkrét dolog miatt fél az elutasítástól.
Szóval a kérdésedre a válasz: igen, van. De gyanítom a válaszolók többsége nem ezt fogja megerősíteni..:/
Én igazából roma barátnőre vágyom, de egyszerűen nem találok :(
Pedig nagyon szeretnék ismerkedni roma lányokkal.
Osztom a 2 est.
Majd kapsz egy csomó polkorrekt választ.
Előrébb nem kerülsz velük.
A valódi értékekért él egyik ember a másikkal általában.
Ezekért viszont meg kell dolgozni,és bizonyítani is kell,nem csak mondani!!
Mivel én nemzetközi közegben dolgozom, ezért én ránézésből nem tudom megmondani egy jól ápolt, és kulturált cigány emberről, hogy milyen származású. Egyetemen is volt 2 cigánygyerek, akikről egész addig nem tudtam, hogy azok, amíg szóba nem került. Farkas Franciska színésznőről se lehet megmondani, hogy akkor ő mexikói, spanyol, olasz, vagy cigány.
Ha valakiről messziről meg tudod mondani, hogy cigány, akkor az már rég rossz, és most mindenki tudja, hogy mire gondolok. Annyit segítek, hogy nem a hagyományos cigányviseletre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!