Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Tényleg annyira fontos számotokra egy férfiba, hogy magas legyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 18:46
61/67 anonim válasza:
A magasságod rólad szól, de az, hogy kinek nem tetszik, már nem. Képzelj egy rakat nőt, akik akármi miatt nem jönnek be neked - az, hogy neked nem tetszenek, nem róluk szól, csakis rólad.
Ha azt el tudod fogadni, hogy valakinek nem jön be a humorod, azt is fogadd el, hogy valakinek meg a magasságod nem jön be. Ez nem támadás ellened, ez egyéni preferencia, ami nem kérhető számon senkin.
62/67 anonim válasza:
Érdekes, hogy azt nem akarják elfogadni az alacsonyabb férfiak egy része, hogy egy nő magas(abb)ra vágyik nálánál, de a nők minden körülmények fogadják el őket, bármekkorák is.
63/67 A kérdező kommentje:
En egy szoval sem mondtam, h nem fogadom el! Sot kifejezetten hasznos infirmaciokent szolgal egy no velemenye a kulonbozo emberi testipusokkal kapcsolatos megnyilvanulasa....Nekem eleve nem kellene egy olyan tars aki ilyen szinten kategorizalja az embereket a lelek es szellem megismerese nelkul...Ezt meg egy olyan no fogadja el aki pl ugy gondolkodik mint te. Szoval kvittek vagyunk, annyi elteressel, h a te korlatod a kulsore korlatozodik az enyem a belsore. Es ki tudja mirol maradnak le igy az “emberek”.
2020. máj. 8. 09:18
64/67 A kérdező kommentje:
61 re reagaltam...,
2020. máj. 8. 09:19
65/67 A kérdező kommentje:
Azoknak a noknek akik nem a magassagot tartjak szemelott egy ferfiban, szeretnem megkoszonni, Tom Chruese, Lionel Messi, Conor Mcgregor es a tobbi alacsonyabb ferfi neveben, h ilyen cukik!:)
Koszonom a valaszokat:)
2020. máj. 8. 11:00
67/67 anonim válasza:
Sokáig azt hittem, hogy igen. Aztán megismertem egy jó pasit, aki egymagas volt velem. Azóta nem érdekel a magasság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!