Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Tényleg annyira fontos számotokra egy férfiba, hogy magas legyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 18:46
11/67 A kérdező kommentje:
De ha a magasabb nem olyan athato az arca mint az alacsonyabb ferfinak? Nem olyan a tekintete?
2020. máj. 7. 19:05
12/67 anonim válasza:
Kb. 170 a minimum, afelett mindegy milyen magas.
13/67 anonim válasza:
Miért olyan nehéz megérteni, elfogadni, hogy ez a férfias és ez a vonzó számunkra. Ősi ösztön, hogy a nagyobb megvéd.
1-2 alacsonyabb srác is tetszett már, de ők izmosak és jóképűek is voltak.
14/67 anonim válasza:
170 alatt ne legyen.
Ahogy itt írni szokta valaki, mit ér egy magas srác, ha buta és szegény? Semmit!
15/67 anonim válasza:
Nem magas, hanem nalam magasabb. 175 cm mar jo, randiztam alacsonyabb sraccal mar es zavaro volt. De rengeteg 150-165 cm kozotti csaj van, a volt munkahelyemen pl szinte a lanyok fele ekkora volt. (Sok no dolgozott ott.)
16/67 anonim válasza:
Kérdező, nyugodj már meg a p..csába!
Párom 172 centi, én 159. Több mint 7 éve együtt vagyunk. Nekem nem kéne 180 centis pasi, mert nem akarom kitörni a nyakamat, ha rá akarnék nézni mikor közvetlen mellette állok.
17/67 anonim válasza:
Én 173 centi vagyok, szóval nálam olyan 180 a minimum.
18/67 A kérdező kommentje:
Csak itt az olfalon lattam, h kattognak ezen amit en nem nagyon tapasztaltam de gondoltam megkerdezem. Vegezetul akkor nagyon szamit a magassag egy “ferfi” esetében. En is mondhatni alacsonyabb vagyok 173 de nem ereztem negativumot ezzel kapcsolatban. De jo azert tisztaba lenni a 170 + os nok igenyeivel. Ok ha ettol erzik jol magukat akk nincs mit tenni nekunk alacsonyabb ferfiaknak tovabb kell allni.:)
2020. máj. 7. 19:11
19/67 A kérdező kommentje:
13 as semmi gond:) egeszsegedre.:) Csak egy artatlan kerdes nyugi:)
2020. máj. 7. 19:13
20/67 anonim válasza:
Nekem fontos, én szeretem kitörni a nyakam, ha ránézek. Sorozatban is ha látom, hogy van egy magas férfi, mellette egy alacsonyabb nő, akkor a magasságkülönbség az, ami felizgat. Beteges, de ez van. Az arc, testalkat többedleges, ha magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!