Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Tényleg annyira fontos számotokra egy férfiba, hogy magas legyen?
Figyelt kérdés
2020. máj. 7. 18:46
31/67 anonim válasza:
Ez ugyanaz, mint amit egy férfi ismerősöm mondott a régi szerelméről: a nő meghízott olyan 100-120 kg-ra és azt mondta a pasi, hogy ő 85 kg és egyszerűen képtelen szerelmes lenni egy nála nagyobb nőbe. Nem tudom elítélni emiatt, mert én se tudok szerelmes lenni egy nálam kisebb férfibe. Lehet ellene lázadozni, de ezek annál ősibb ösztönök. Amúgy azzal nem értek egyet, hogy minél magasabb valaki, annál vonzóbb. Volt olyan partnerem, aki csak pár cm-e volt magasabb nálam és iszonyatosan jó pasi volt, nekem sokkal vonzóbb volt, mint egy langaléta sovány férfi, tehát önmagában a magasság még nem egyenlő azzal, hogy valaki vonzó. De két azonos adottságú férfi, aki arcra is, fizikumra is, kisugárzásra is hasonló, közülük egyértelműen a magasabb a vonzóbb.
32/67 anonim válasza:
ui: A 173 nem reménytelen eset, nem mondanám alacsonynak.
33/67 anonim válasza:
Állatvilág. Kutyusokat tenyésztek. A hím kutyusok mindig nagyobbak lesznek, és erősebb csontozatúak, izmúak. Ennyi. Ne menj messzire. Egy ember hasonlóan a természet más lényeihez nem fog vonzódni egy gyengébb, rosszabb genetikájú egyedhez. Ha ő mint nőnemű rendelkezik egy genetikai állománnyal, ami magasabb rendű, nem fog alacsonyabb rendű férfihez (hímhez) vonzódni. Egyszerű ez, mint a...beszarás. :)
34/67 A kérdező kommentje:
31. De ennem szeretnem h itt barki is lazadozna ahogy te fogalmaztal...Szerintem meg lehet valaszolni egy kerdest az nelkul is:)
2020. máj. 7. 19:30
35/67 A kérdező kommentje:
33. En nem erzem magam genetikailag selejtesnek egy nalam magasabb ferfival szembe. Sot...:) En futballoztam es van egy csodas vallalkozasom es a vilagot jarom. Japan nagyon szep hely...:)
A termeszet torvenyei alapjan mert ervenyesulnek az alacsony ferfiak mindenben? Nem akarom tudni ra a valaszt de ezt nem is mi dontjuk el.
2020. máj. 7. 19:34
36/67 anonim válasza:
*magasabb, mint én, vagy ha már velem egy magas, ne valami pocok vagy nyegle legyen
De egyébként igen
37/67 A kérdező kommentje:
36. Most mert kell bantanod mast? Lehet te meg masnak vagy egy pocok.
2020. máj. 7. 19:37
38/67 A kérdező kommentje:
A lenyeg, h szerintem a ferfiak is valogatosak csak jol titkoljuk;) Nem minden no mellett tart ki a ferje. Sajna...
2020. máj. 7. 19:39
39/67 A kérdező kommentje:
Mert mi ferfiak hajlamosabbak vagyunk a felrelepesre de ezek szerint egy magas ferfit nagyobb eselyelkisertenek meg a noi verseny tarsak...
2020. máj. 7. 19:47
40/67 anonim válasza:
Ösztön, semmi más. Amikor érvényesülsz, mint férfi, lehet nem első blikkre érvényesülsz. Én kis termetű nőci vagyok (158, ázsiai felmenőkkel), de nekem is fontos első blikkre a magasság, az izom, a férfias magatartás (érvényesülés, szociális képesség). Édesapám 165 cm, de nála férfiasabb férfit nem sokat láttam, de... az összes férfi (az 3) aki az életemben szerepet játszott 175 fölött volt... Lehet, így egyensúlyoztam ki idáig a genetikai "selejtemet", mert már gyermekeim is vannak, akik szerencsére nem "törpék", főleg a lányaim, 170 cm ill. még növésben... :) Ez nem bonyolult, pici nőként én vagyok az agy, a férjem meg az erő, a biztonság. Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!