Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Tényleg annyira fontos számotokra egy férfiba, hogy magas legyen?
Szerintem ez egy oszton ami azt sugallja, h ha magas akkor eros... de valljuk be, h az onmagaban nagyon keveske a valosagba.
Nekem ez egy kicsit olyan mint ha a nok egymasnak akarnak megmutatni, h neki jobb van szebb van. Es ezt a zákutcaba futott haborút ugy vivjak, h keresik a megfelelo ezkozt. “Magas ferfi” Aktualis trend. De ha bele gondolunk mint ember, vegtere is azok vagyunk...:) Mitol lesz valaki jo ember? Az izmaitol, a magassagtol, vagy a helyes arcatol? Szerintem ez alapjan nem lehet eldonteni, h jo apa lesz vagy, h betegsegbe is szamitani lehet majd ra.
Ezen az oldalon olvastam regebben, h az alacsony ferfiak fusztraltak meg ilyesmi...Meg kell valljam, h ahogy itt irtak roluk az tenyleg nem vezet mashoz ha elterjedne csak is ahoz, h a magas ferfiakhoz eljut ez az info ha már nem eljutott...es ugy lesznek vele, h en jo vagyok te alacsony vagy nem vagy jo. Mit erezzen ekkor egy alacsonyabb ember akit szenten egy eros no szult? Ezek szerint a magas ferfiaknak eleg csak magasnak lenni es a tobbi jon amig meg nem unja az addigi eletet.
Sajnos a szexuális vonzalom nem érdem és jóság szerint működik. Lehetsz te a világ legjobb embere, akár nő, akár férfi vagy, ha nem vagy vonzó külsőre, akkor nem fognak hozzád vonzódni szexuálisan. Lehetsz sikeres az élet más területén, de a másik nemnél szexuálisan nem leszel vonzóbb attól, mert jó vagy. Főleg, hogy a világ nem fekete-fehér és nincsenek csak jó és csak rossz emberek. Vagy attól lesz jó szerinted valaki, hogy a nem igazán előnyös külsejével örülhet, ha egy valakit talál egész életében, aki kapcsolatot akar tőle és semmiféle kísértésnek nincs kitéve, mert nem kell a kutyának se, az meg, aki előnyösebb külsejű és még akkor is tapadnak rá, ha kapcsolatban van és egyszer elbukik, az lenne a rosszabb ember?
Nem így működik ez sajnos. Számomra az egyik legvonzóbb férfi nem felelt meg komoly kapcsolatra, mert ki nem állhatta a kutyáját és nálam ezzel elbukott, tehát inkább ellöktem magamtól, mert úgyse tudtuk volna elviselni egymást, ettől függetlenül iszonyatosan vonzódtam hozzá. Találkoztam olyannal, aki szerette a kutyákat, de nem volt szexuálisan vonzó. Ez van. Az élet és a természet törvényei kegyetlenek. Én se tartozom a legszebb nők közé, de abszolút megértem, ha nem engem tart valaki egy szexuális főnyereménynek, amikor sokkal szebb nők is vannak.
Igen, sokan hiszitek, hogy a nők egymásnak menőznek, pedig ez a férfiak közt sokkal gyakoribb, és szerintem ezért hiszed, mert a férfi gondolkodásból indulsz ki.
Nekem 12 éves korom óta a magas pasik jönnek be, ez nem mai divat. Sőt, a barátnőim mindig kinevettek, hogy milyen "lób.szó" pasik tetszenek.
A barátnők egyrészt nem cikizik egymás pasiját, másrészt a nők inkább olyanok, ha azt mondanám valakinek a pasijára, hogy ronda, az nem elgondolkozna, hogy lecseréli, hanem megsértődne rám, és engem hanyagolna, és a szerelméhez még jobban ragaszkodna.
Még a drogfüggő pasijukról is nehéz a nőket lebeszélni, szerinted majd eldob egy kapcsolatot, mert valaki szerint csúnya a pasas? Nem mi vagyunk azok, akik titokban dugnak kövér pasikkal, de a barinők előtt szégyellik. A baráti körben minden kövér vagy alacsony vagy orkarcú férjet ismerünk, ott hujjogtunk az esküvőkön.
Nekem nem fontos, sőt, alacsony párti vagyok, és legjobb élményem is egy kb. 165 cm-es pasitól származott. :)
(Sajnos általában viszont csak magasak találnak be, de velük csókolózni sem kényelmes.)
Kedves #53. mennyire igazad van...mondom én ezt jó nőként... De tényleg, ma is azt kaptam, h de jó seggem van... :) Basssza meg, és igen, ezért én bármit megtehetek. A férjem utálja a kutyákat...nos, kutyákat tenyésztek... minden nap szitkozódik, de eltűri meg én is az ő sirálmait, de hamarabb megy kutyakajáért, mint én... :)
Fura ez a világ, vagy nem. Ez van.
54. Tudom milyen ferfiakra gondolsz es ismerem az olyan muanyagember tipust aki a masik ferfinek villog. De mit valtoztat ez a tenyen, h a nok ezt ugyan ugy megteszik. Ennyi erovel a ferfiak meg osztonosen vonzodnak a szebb nokhoz de az ertelem felul fogja mulni mindig az allati osztont. Es ha most nem is de idovel biztosan.
Ne essen felre ertes de engem kifelyezetten jokepunek tartanak a nok es imadjak a humorom. Ez melett sportos vagyok es szeretem a muveszetet. Szoval en jol erzem magam a szferamba...csak erdekelt nehanyotok velemenye ami azert jocskan megosztott. Oszintet megvallva a kerdesem utan sem erzem kevesebbnek magam a nalam magasabb ferfiaknal mert a “ertsem mar meg, h a magas a vonzo” ervelesek nem gyoztek meg...:)
"De mit valtoztat ez a tenyen, h a nok ezt ugyan ugy megteszik"
Ezt pofáztam, hogy nem teszik meg ugyanezt. Egyszerűsítsük le: ha nem nedvesedsz be, eléggé fáj a szex. Ha olyan pasival vagy, aki neked nem jön be, de a barátnőidnek igen, az nem lesz élvezetes. Lehet, hogy van egy-két nő, aki a barátnőinek választ, de sokkal több férfi van. Egy nőt nem tántorít el a negatív vélemény.
"Oszintet megvallva a kerdesem utan sem erzem kevesebbnek magam a nalam magasabb ferfiaknal mert a “ertsem mar meg, h a magas a vonzo” ervelesek nem gyoztek meg...:)"
De miért kéne kevesebbnek érezned magad? Az, hogy nekem bejönnek a magas férfiak, nem rólad szól. Ez nem egy érv, ez egy tény.
Nem minden nőnek jön be a magasságod - ettől nem vagy kevesebb. Lehet, hogy a humorod sem jön be minden nőnek - ettől sem vagy kevesebb. Teljes mértékben tisztellek, mint embert, de szexuálisan a magasságod miatt nem vonzanál. Ezzel semmi baj nincs, és még egyszer: nem rólad szól, nem ellened van.
58. Feltettem egy kerdest amiben en is erintett vagyok...egy kicsit rolam is szol ha mar kiirtam.:) Nem minden nonek jonbe a humorom aminek orulok mivel nem lenne benne semmi kulonleges. Ahogy a te gondolat menetedben se ha mindenki ugy velne ahogy te.:)
En pont azok koze tartozom akik nem feltetlenul azonosulnak veled de te is ettol maradsz jo a ferjednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!