Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Tényleg annyira fontos számotokra egy férfiba, hogy magas legyen?
Genetikaiilag nem lehet selejt a te vénád ha valoban egy okos no vagy...
Es ha ez igy van akkor minden megdolt! Ismerem a regivagasu ferfiakat. Az en apam is az es en ferfi letenre szinten elismerem, h az 170 cm ellenere egy kokemeny ember. Mar mint elvei vannak es mindig kiharcolta a csaladjanak a jobbat.
Japanba nagyon alacsonyak a ferfiak es meg is magasan mas nemzetek elott jarnak sok mindenben. Persze ertem, h itt is vannak magasabbak akik ezek szerint elsore elonybol indulhatnak...de a mai globalis vilagba is ugyan ugy ervenyesulnek az elet minden oldalan.
Nem fontos, hogy magas legyen,de nálam magasabb, 157 cm vagyok, párom 176cm, nem számít magasnak, de hozzám tökéletesen passzol.
Nyugi, az alacsony srácokra is vár valahol egy alacsony lány :D
Hát nálam azért legyen magasabb, tekintve, hogy 160 cm vagyok :D
Bár az tény, hogy nagyon jó úgy megölelni valakit, hogy a fejem a mellkasán van és hallom, ahogy dobog a szíve. Nagyon jó biztonságérzetet ad.
Párom 190, ez már talán túl sok, kényelmetlen állva csókolózni. De kiküszöbölhető. Nem a magassága miatt vagyok vele, hanem minden más miatt.
Nekem általában jobban tetszenek a nálam (én 176 cm) magasabb férfiak, akárcsak az olyanok, akiknek kicsit hosszabb haja vagy sportos alkata van.
Viszont ha az egyetlen "hátulütője" egy srácnak, hogy nálam kicsit alacsonyabb, akkor csak emiatt nem hagynám ott.
Ugyanúgy, nem értem azokat, akik kevesebbre tartanak egy alacsonyabb férfit, mint egy magasat.
Ha választani kell egy arcra 8/10-es, de 170 cm-es és egy arcra 4/10-es, de 185 cm-es pasi között, gondolkodás nélkül a másodikat választanám.
Mikor éretitek már meg, hogy nekünk igenis fontos a magasság?
Én meg gondolkodás nélkül az elsőt (8/10-es arc 170 centis testmagassággal) választanám, úgyhogy légyszi, ne beszélj "a nők" nevében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!