Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti is észrevettétek már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek már, hogy minél okosabb a pasi annál jobban tud udvarolni?

Figyelt kérdés

A minap gondolkodtam el ezen. Jó pár randin túl vagyok már. Randiztam nagyon okos egyetemi tanárral és sima, egyszerű bolti dolgozóval. Még mielőtt félreértenétek NEM nézem le senki munkáját! Hiszen értékes MINDEN munka. Viszont az egyetemi tanár visszafogott volt, csendes, igazi úriember. A bolti eladó srác meg elküldte a nemiszervéről a képet és “így akart meghódítani”

Mennyire függ össze az intellektuális szint az udvarlással szerintetek? Mik a tapasztatok?

2020. ápr. 26. 22:27
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
95%
Nyilván összefügg az intelligenciával az udvarlás, azért egy bizonyos szint felett fel se merül valakiben a péniszfotók küldözgetése. De hogy valaki sikeres-e az udvarlásban, az leginkább az érzelmi intelligencián múlik, hogy mennyire érez rá a partnerére és az ő igényeire, hiszen mindenki más, mindenkinek más a fontos és másképp kell csapni a szelet, nem lehet mindenkinél ugyanazt a taktikát alkalmazni. Csak hogy ugye kitaláld, hogy melyik nőnél mi válik be, mikor mit kell mondani, mennyire kell "nyomulni", mennyire kell elengedni, na, ehhez szükséges az érzelmi intelligencia, ezt egy sima IQ-teszt alapján nem fogod tudni megmondani, hogy kinek fog menni és kinek kevésbé. Akinek fejlett szociális készségei vannak, annak könnyebb lesz, ez viszont független a végzettségtől.
2020. ápr. 27. 08:37
 22/25 anonim ***** válasza:
37%

A randizás terén a gyakorlat a legfontosabb.

Minden nő odavan, ha a férfi flottul randizik, pedig ez csak azt jelenti, hogy az elmúlt éveket nem párkapcsolatban töltötte, hanem csajok befűzésével.

Lehetsz te bármilyen intelligens, ha mondjuk 22-25 évesen összejössz egy nővel, együtt vagytok 5-6 évet, és 30 körül ismét randizni próbállsz. Ha 5-6 év alatt nem csaltad, nem flörtöltél, akkor annyi tapasztalatod nem lesz, mint annak a girosz sütős srácnak, aki olvasni alig tud, de minden 40 alatti vásárló csajnak teszi a szépet.

2020. ápr. 27. 08:43
 23/25 anonim ***** válasza:
90%
Szociális készségeken múlik, semmi köze a végzettséghez.
2020. ápr. 27. 14:10
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vettem észre, hogy inkább intelligencia/érzelmi intelligencia kérdése, randiztam olyan mérnök sráccal, akivel amúgy két értelmes mondatot nem lehetett beszélni, más meg 8 általánossal levett a lábamról.

Amúgy szituáció függő is az udvarlás minősége. Szerintem a leírt esetek közül az egyiket nagyon félreértetted. Az egyetemi tanár szerintem komolyan érdeklődhetett irántad, de ezek alapján az eladó srác csak be akarta invitálni neked a lompost, hogy finoman fogalmazzak, udvarlásról szó sem volt. :D

2020. ápr. 27. 17:11
 25/25 anonim ***** válasza:
Ezt én is észrevettem Zsákbanfutón, és magamon.
2020. ápr. 28. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!