Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek már, hogy minél okosabb a pasi annál jobban tud udvarolni?
A minap gondolkodtam el ezen. Jó pár randin túl vagyok már. Randiztam nagyon okos egyetemi tanárral és sima, egyszerű bolti dolgozóval. Még mielőtt félreértenétek NEM nézem le senki munkáját! Hiszen értékes MINDEN munka. Viszont az egyetemi tanár visszafogott volt, csendes, igazi úriember. A bolti eladó srác meg elküldte a nemiszervéről a képet és “így akart meghódítani”
Mennyire függ össze az intellektuális szint az udvarlással szerintetek? Mik a tapasztatok?
Hát én eléggé meghökkenten szoktam itt olvasni, hogy miként kell beszélgetni egy nővel, meg, ha cseten túl sokat dumálunk, akkor mi marad a randira, stb.
Azért küldi a képet, mert nincs más ötlete, és bunkó is.
Ez nem feltétlenül iskolázottsági kérdés, az a bukott politikus is tanult ember volt, nyilván, mégis a 12 centisével hódított.
14-5 éves koromban én is nagyon suta voltam, aztán a sportegyesület, meg a diákmunkákák, stb hatására csak lett valami szociális érzékem is.
30 évig tanítottam egyetemen, de még a végén is tök para voltam minden alkalom előtt, ki is röhögtek. Csak az ember lassan kitanulja, hogy annak ellenére tudjon viselkedni, hogy közben izgul.
Ez most vagy kamu, vagy egy gyors ítélet 2 ember alapján, ami leginkább csak a kérdezőről nyújt egy nem túl fényes bizonyítványt.
És az értelem és a betöltött pozíció nem mindig egyenesen arányos. Sok tetű főnök van aki benyögi az idősebb kollégájának, hogy "nem dolgozom dinoszauruszokkal", és van olyan aki alapvetően okos, csak az életét elrontotta.
A kérdező feltehetően még tapasztalatlan fiatal, különben nem tenne fel ilyen kérdéseket. Parasztok minden közegben élnek, a diplomások között is, csak ők kifinomultabban csinálják, rafináltabbak mint egy egyszerű f4szmutogató melós. :)
Lehet, hogy az egyetemi professzor is csak megfektetni akar, de ő előtte elvisz ide oda, tart egy kiselőadást neked valamilyen témáról aminek kb. a burkolt célja saját maga hátbaveregetése kisebb nagyobb lódításokkal, remélve, hogy majd elájulsz a tehetségétől, és így hamarabb a lábaid közé juthat.
Inkább úgy mondanám, hogy egyetlen buta férfi sem tud (számomra) jól udvarolni, semmi esélyük nincs, az okos, intelligens férfiak között pedig van aki tud, van aki nem.
(Észről beszélek, nem végzettségről, alapjáraton összefügg a kettő, de nem mindig - csak, hogy korrekt legyek.)
Ha olyan a megjelenésed, hogy rögtön leveszed a nőt a lábáról, akkor nem kell megszólalnod, mi a fenének gyúrnál arra a képességre.
Ha a megjelenéseddel nem tudsz aratni, akkor tudsz kompenzálni a humorral, a beszélőkével.
(De alapjában véve az egész nem számít. A görög szobor kinézetű haverom mégis rengeteg csajt tud befűzni, pedig 2 értelmes szót nem tud szólni (marha csalódottak a nők, mikor hetek-hónapok alatt leesik nekik, hogy a srác nem azért játsza a néme cowboyt, mert ilyen férfias, hanem mert nem tud semmiről semmit beszélni), a jó beszélőkével rendelkezőkenk meg a randikét is meg kell szenvedni, ahol mutatni tudnák az intelligenciát, az udvarlási képességet)
Nyilván öaszefügg az intelligencia meg az udvarlás minősége. De azt azért hozzá kell tenni hogy a foglalkozás meg az intelligencia/érzelmi intelligencia nem feltétlen függ össze.
Rengeteg példát tudnék hozni egyetemi végzettségű emberekről, igaz nem randizási témában akik ellenben érzelmi intelligenciát tekintve s**ggfejek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!