Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is észrevettétek már, hogy minél okosabb a pasi annál jobban tud udvarolni?
A minap gondolkodtam el ezen. Jó pár randin túl vagyok már. Randiztam nagyon okos egyetemi tanárral és sima, egyszerű bolti dolgozóval. Még mielőtt félreértenétek NEM nézem le senki munkáját! Hiszen értékes MINDEN munka. Viszont az egyetemi tanár visszafogott volt, csendes, igazi úriember. A bolti eladó srác meg elküldte a nemiszervéről a képet és “így akart meghódítani”
Mennyire függ össze az intellektuális szint az udvarlással szerintetek? Mik a tapasztatok?
Persze, hogy összefügg az intelligencia és az udvarlás képessége.
Emellett kiemelném még a fejlett szociális készséget is. Nemrég randiztam egy mérnökkel, de borzasztó volt, alig tudtunk beszélgetni, ha én nem teszek fel kérdéseket akkor csendben ültünk volna.
33n
Nem semmi ... viràg helyett a farkàt küldi ...
Persze hogy összefügg a tanulassal.
Na igen, de csak mert valaki nem küld dickpicet, attól még lehet, hogy csak meg akar húzni. Pont az intelligensebb embereknél nehezebb kiszűrni a valós szándékukat, mert ugyebár használják az eszüket és tudnak manipulálni.
De ha jó oldalról nézzük és veszünk egy értelmes ÉS érzelmileg is fejlett embert, az tuti kombó :)
5
Volt valami szexuális defekt amit eltitkolt?
Gyere hozzánk mérnöki karra, ha igazán cringe szar udvarlásokat akarsz látni állítólag okos emberektől... :D Nem ezen múlik.
Viszont sok okos ember van, aki intelligens és következetes is, azok tényleg jobban tudják, hogy kell viselkedni és kreatívabbak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!