Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli nők, titeket nem zavar ha a baráti kapcsolataitokban mindenkinek van már párja?
Nem zavar, hogy egyedül vagytok másoknak már esetleg párjuk, családjuk van?
Elmentek egy baráti találkozásra és ti vagytok az egyedüli akik nincsenek kapcsolatban? Hogy érzitek magatokat? Sokan szóba hozzák miért vagytok szinglik? Esetleg lenézőek?
Mi miatt vagytok egyedül és mióta, illetve hány évesek vagytok?
Nekem néhány hónappal ezelőtt olyan baráti társaságom lett, ahol szinte mindenki szingli!
(Óriási mázlinak érzem, hogy ismerhetem Őket...)
A kérdésre válaszolva: nem, pont a fent felvázoltak miatt érzem, hogy nincs zavaró tényező! :)
Nem szűkíteném le baráti társaságra, kb. akárhová megyek, nézek, mindenki megtalálta már a "neki valót" a környezetemben. Borzasztóan zavar, frusztrál, el- és megkeserít.
Jövő hétvégén lesz 6 éve, hogy egyedül rohadok, mert pocsék nő vagyok. 29 leszek, tipikusan az a kor, amikor rengetegen házasodnak vagy épp találják meg "az igazit". Durvára elegem van már belőle, hogy nézhetem végig külső szemlélőként, újra és újra szembesülve azzal, hogy mennyire esélytelen vagyok. Sokszor már ütni tudnék...
Nekem baráti kapcsolataim sem igen vannak. xD
Tágabb ismeretségi körben picit zavar ez a jelenség, főleg az, hogy sokan már akkor megtalálták az igazit, amikor én még szó szerint is barbiztam, valahogy nekem 16 évesen még egyáltalán nem ez járt a fejemben.
Egyetemen nem tudtam ismerkedni érdemben (akkor szokott elkelni a nők második hulláma), most meg valahogy elég reménytelen.
Amúgy nem mennék nagyon ilyen páros találkozókra, minek, mit fájdítsam a szívem, ráadásul ott még esély sincs szingli pasit megismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!