Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyébként az meg nem szánalmas és undorító, hogy lassan a kislábujjába is beleköttök, hogy lerondázzátok
Gondolom nektek jól esne, ha ezeket megkapnátok
"Egy pszichológusnak kincsesbánya lenne ez az oldal😂"
Az biztos. De, még egy általános iskolás magyartanárnak is. Lényegében minden 2. válaszoló képtelen felfogni egyszerű szövegeket is és csak a saját frusztrációikat képzelik bele mindenbe. Akkor érdemes felkeresni ezt az oldalt, ha valaki azt akarja, hogy szidjanak valakit. Az menni szokott, mint most is... :D
# 24: Bzmeg én 7-8-at adtam rá amúgy, de miattad leviszem 0-ra.
Pap Dorci: 0. Ronda mint a szr.
Köszönöm a figyelmet, sziasztok.
Azért azt ne felektsük el, hogy nem csak a nőt sosem látott szűzfiúk fikáznak itt, de ugyanúgy nők is húzzák le, hogy csak a sminktől szép...
Az egyik Vénuszt is fikázná, mert sosem látott még nőt, a másik meg csak irigy? :)
Nézzünk már meg pl. egy Kulcsár Edinát. Nyilván profi makeuppal, belőtt hajjal igazán bomba. De vannak róla natúr képek is. Azokon is bőven gyönyörű.
Ez a különbség aközött, ha valaki tényleg szép, meg ha csak próbálkozik mindenfélével, erőlködik, de hiába...
Hát én láttam már élőben Kulcsár Edinát erzsébeten..
😂
Maradjunk annyiban, hogy ízlések és pofonok, én veletek ellentétben elfogadom, ha számodra ő szép Dorkával ellentétben, ... Nekem egy átlagos roma lánynak tűnt😂
Kulcsár Edina gyönyörű? XD
10/7-8, nagyon látszik, hogy irigy nők írogatnak
Most tényleg ízlésről vitatkozunk, és pontozgatjuk le egymást?
Van akinek tetszik, van akinek nem. Az egyik szerint vaskos a lába, a másik szerint sportos-formás. Pedig a lába pont ugyanolyan mindkét esetben, csak az egyiknek bejön, a másiknak nem.
Ennyi, mit lehet ezen ennyit pörögni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!