Nektek mennyire tetszik a Dorka név?
Figyelt kérdés
Az oké, hogy így kicsiként cuki, de ha előre néztek mikor már idősödik, hogyan látjátok? Adnátok a kislányotoknak? 😊2020. ápr. 10. 18:55
2/24 anonim válasza:
Nem tetszik, mert számomra ez a Dóra illetve Dorottya beceneve. Ha ragaszkodnék ehhez, akkor Dorottyát adnám, és becézném Dorkának.
3/24 anonim válasza:
Szerintem is inkább Dóra agy Dorottya legyen.
4/24 anonim válasza:
A becézett formájú nevek nem tetszenek.
5/24 anonim válasza:
Szerintem szép, de csak amíg kicsi. Később már ciki lenne neki :/
6/24 anonim válasza:
Az én lányomat így hívják, szerintem nem gáz, hogy becézett. Blanka, Lenke is az, csak már így rögzült.
A Dorka kb a 20. leggyakoribb név, mire ők felnőnek, nem lesz már furcsa.
Neki ráadásul hosszú, komoly vezetékneve van.
7/24 anonim válasza:
Én nem szeretem az olyan neveket, amikben mássalhangzó torlódás van. Mondjuk nem nekem kell tetszeni, nem az én gyerekem lesz.
9/24 anonim válasza:
Keresztanyám kutyája jut eszembe rola.Csunya név!
10/24 anonim válasza:
Volt munkatársam pont most szült és a Dorka nevet adta a lányának. Nekem nem tetszik a név, szóval nekem most se cuki, nem adnám a lányomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!