Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Defektes vagyok, ha nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Defektes vagyok, ha nőként ilyen az Ízlésem a férfiak terén?

Figyelt kérdés

Más nőkkel ellentétben nekem nem jönnek be a nagyon határozott, nagyon magabiztos, domináns, magas, nagy darab férfiak. Olyanok, akik még ha csak gyengéden is, de szeretnek vezető szerepben lenni a párkapcsolatban, szeretnek irányítani. Akik azt akarják, hogy felnézzek rájuk a barátnőjük.

Na én egy ilyen férfi mellett nagyon feszélyezve érezném magam, úgy érezném, hogy el akarna nyomni.

Nem leszólni szeretném őket, mert ettől még lehet nagyon jó ember egy ilyen férfi, de biztosan nem illenénk össze.

Mielőtt azt hinnétek, a "papucs" típus sem szimpatikus, azt szeretem amikor a kettő között van, és egyenlő felek vagyunk. Van amikor ő irányít, van amikor én, van amikor ő gondoskodik rólam, valamikor én róla.

Nagyon furán érzem magam, mert mindenhol azt olvasom, hogy a nőknek a magas, határozott, magabiztos, domináns férfiak jönnek be, én meg kellemetlenül érzem magam mellettük.

2020. ápr. 20. 19:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Első kérdésed? Tényleg? Na ne viccelj
2020. ápr. 20. 22:01
 12/18 anonim ***** válasza:
0%
20 perc csúszással ugyanez a kérdés van fent ugyanezzel a szöveggel. Idiora
2020. ápr. 20. 22:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Ez gyenge volt, nézd a kiirás időpontját. Én írtam ki előbb, azt 19:59-kor írták ki.
2020. ápr. 20. 23:09
 14/18 anonim ***** válasza:
25%
És ugyazat ekkora véletlent 😂😂😂😂Nagyon buta vagy.
2020. ápr. 21. 11:48
 15/18 anonim ***** válasza:
54%
A kérdezőt gondolom most megrohamozzák privátban a határozatlan, félénk, jellem nélküli férfiak😃 Eljött az ő idejük
2020. ápr. 21. 11:50
 16/18 anonim ***** válasza:
56%

Nem vagy defektes, szerintem teljesen normális dolog, ha te erre vágysz.

Számomra is fontos egy kapcsolatban, hogy ne legyen egyik fél sem dominánsabb, mint a másik, hanem egyenlő felekként éljük meg a kapcsolatunkat. 🙂

2020. ápr. 21. 19:42
 17/18 anonim ***** válasza:
47%
Megnéznélek , hogy nézel ki mert biztos valami bűn ronda nő vagy.👊
2020. ápr. 22. 12:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
5 Egyébként szerintem a nők általában nem szokták ön le"kedvesezni"magukat, max a férfiak magukat. Pl én normális személynek tartom magam, de mindig jön néhány saját magát határozott-ozó karakán-ozó férfi (néha nő is), aki közli hogy az én szerintem normális viselkedésem kedves. Ezért gondolom hogy ja, biztos, oké. De alapvetően úgy gondolom hogy az lenne normális ha valaki olyan mint én, szóval nem tartom magam kedvesnek. Lehet ki kellene igazítani őket hogy bm nem én vagyok kedves te vagy valahol elszállva a másik irányba.
2020. jún. 30. 00:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!