Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, titeket is megtalálna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket is megtalálnak az ilyen "defektes" nők az internetes társkeresés közben?

Figyelt kérdés

A héten 3 nővel randiztam.

1, 23 éves egyetemista, hipszter lány. Konkrétan a laptopján és macskáján kívül semmije nincs. Amit keres azt feléli, de nem is akar spórolni mert szerinte az ember egyszer él. Ja, és füvezik.

2, 25 éves, dolgozik, albérletben él, csinos átlagos lány. Viszont, a gyerekkorában ért traumák miatt heti 3-szor pszichológushoz jár és néha dührohamai vannak.

3, 28 éves, van egy fia aki 5 éves. Igazából bevallotta randin (ne célzott rá hanem kimondta) hogy olyan férfit keres akinek van lakása vagy háza és autója. Hosszabb távra akar kapcsolatot.

2016. ápr. 16. 10:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Engem csak 1 talált meg innen gyakoriról, elég is volt belőle. Szórta a pénzt, baxott mindenre rá, de dolgozni nem dolgozott. Macskája volt neki is.
2016. ápr. 16. 10:49
 2/17 anonim ***** válasza:
Rosszul szelektaltok
2016. ápr. 16. 10:51
 3/17 anonim ***** válasza:
Én az elsővel kibékülnék.
2016. ápr. 16. 10:55
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Nehogy azt gondoljátok. Nincs rosszabb egy olyan nőnél aki szórja a pénzt főleg, ha nem is dolgozik rendesen. Hanyagoljátok az 1-est.
2016. ápr. 16. 10:57
 5/17 anonim ***** válasza:
44%
Kibekulnetek a fuvezos hipszterlannyal? Egy kiegett, lerobbant mekis munkast akartok a nyakatokba a kesobbiekben? Hajra ;)
2016. ápr. 16. 10:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Magadról miért nem írsz???

Engem érdekelne,hogy milyen férfiként találnak meg ezek a nők??

Lehet rossz a célközönség vagy szimplán csak hozzád hasonlóak találnak meg...

2016. ápr. 16. 11:12
 7/17 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen mindegy milyen a kérdező, társkeresőkön ilyen nőkkel lehet összejönni.
2016. ápr. 16. 11:14
 8/17 anonim ***** válasza:
28%
engem meg a koverek lelnek meg :(
2016. ápr. 16. 11:26
 9/17 anonim ***** válasza:
48%

mindenkinek vannak defektjei :)

arra kíváncsi lennék, te milyen defektekkel defektesezed le ezeket a nőket :D

2016. ápr. 16. 11:26
 10/17 anonim ***** válasza:
92%

Hát lássuk csak

1.Nem túl szimpatikus. Valószínűleg a "csak az van amit látunk" világban él, ami számomra szörnyek egysíkú. Macska, koelhó/müller/oravecz idézetek és ilyen kamuolvasottság (alkonyat meg ilyenek), hipszter viselkedésmódok és az aktuális gagyi majmolása. Nem lennénk jóban.

2.Vele még ki is jönnék, dührohamos nők a családomban is vannak szóval... Ő annyira nem defektes. Erős vagyok megsebezi nem tud. Amíg nem késsel akarja levágni a fejem addig nincs gond.

3.Gyerek eleve kizáró ok, főleg így, hogy tuajdonképp pótfatert keres akit kihasználhat (lakás, kocsi igény erre utal)

2016. ápr. 16. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!