Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, titeket is megtalálna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, titeket is megtalálnak az ilyen "defektes" nők az internetes társkeresés közben?

Figyelt kérdés

A héten 3 nővel randiztam.

1, 23 éves egyetemista, hipszter lány. Konkrétan a laptopján és macskáján kívül semmije nincs. Amit keres azt feléli, de nem is akar spórolni mert szerinte az ember egyszer él. Ja, és füvezik.

2, 25 éves, dolgozik, albérletben él, csinos átlagos lány. Viszont, a gyerekkorában ért traumák miatt heti 3-szor pszichológushoz jár és néha dührohamai vannak.

3, 28 éves, van egy fia aki 5 éves. Igazából bevallotta randin (ne célzott rá hanem kimondta) hogy olyan férfit keres akinek van lakása vagy háza és autója. Hosszabb távra akar kapcsolatot.

2016. ápr. 16. 10:46
1 2
 11/17 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nekem az egyes szimpatikus, legalábbis szívesen elbeszélgetnék vele. A többit nem lenne kedvem pesztrálgatni.
2016. ápr. 16. 11:42
 12/17 anonim ***** válasza:
első 2 farokmelegítőnek elmenne.
2016. ápr. 16. 11:46
 13/17 anonim ***** válasza:
Az elsőre én is kíváncsi lennék. Valószínűleg nem venném feleségül, de lehet, hogy érdekes egyéniség.
2016. ápr. 16. 13:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Hipszter 23 évesen, úristen, nem felejtett el elkezdeni felnőni?

Ez most olyan divat mint az emó volt? Akkor is mindenki nagyon nyomatta a marhaságokat. Most meg ez a swag, yolo, meg lóf_sz. Szent ég!

Biztos nagyon maradi vagyok, de a mai napig nem értem ezeket a hülye irányzatokat.

Nem csodálom ha nincs életcélja, mert a marhaságokat követőknek általában nincs semmilyen célja.

A 2-es csajról nincs semmi rossz véleményem, ez történt vele, sajnos ilyen lett az élete. Normális embernek is néha vannak dühkitörései, nem csak betegnek.

3-as csaj látszik, hogy bele akar valamibe kapaszkodni. Ő csak egy pótapát akar a gyerekének, meg magának egy jó kis pénzeszsákot. Aki egyedül marad egy kisgyerekkel fiatalon, az kapaszkodót keres valakiben, miközben még ő is egy gyerek.

Kérdező, társkeresőtől ne remélj sokat, ilyeneket dobott a gép. Mindig egy zsákbamacska a dolog. Vannak rendes nők is, lehet ők nem olyan dekoratívak, de visszafogottak és nincsenek nagy "defektjeik". 23L

2016. ápr. 16. 15:03
 15/17 anonim ***** válasza:
Én ezek közül a 2. csajt választanám, nem baj, ha dührohamai vannak, én is sok minden rosszon mentem keresztül, szóval nekem is vannak gyilkos pillanataim. engem is értek traumák gyerekkoromtól kezdve, csak én nem költök pénzt ezért pszichológusokra.
2016. ápr. 16. 15:48
 16/17 anonim ***** válasza:
örülj neki, h megtalálnak páran, hova valósi vagy, bp. igaz?
2016. ápr. 16. 15:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Azok a szemét nők!!

Nem társkeresőzöm, de neten ilyen férfiakkal futottam össze:

1) időszakosan dolgozik veszélyes munkakörben. A veszélyességi pótlékkal vagy mivel együtt jól keres, de lehet egyszer nem jön haza.

Amikor nem kell dolgozni, akkor napi 24 órában döglik és szemét kaját zabál, koszos ruhában.

Adonisztól távol áll, de jó pasinak hiszi magát, aki megkapja azt a csajt, akit csak akar. szerinte..

2) olyan munkát akar, aminél csak hátradől és jön a pénz.

2016. ápr. 16. 15:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!