Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek a nők azalatt hogy a netes társkeresőkön csak agyi defektes férfiak vannak?
jó biztos sok a péniszét elküldő 50 éves looser de ismerek olyan nőt hogy nemvalami szép beregisztrált lettis onnan fickója
a nők se jobbak,rámir a multkoris egy nő,aztán várja hogy én irjak
Kérdező, te valamilyen kapcsolatban állsz Noémi Vágvölgyivel?
nem,mért?
Szokásos előítélet. Pár hülye miatt szívnak a többiek.
De értheti azt is, hogy hiánycikk arrafelé a céroni felsőtest, Ecclestone vagyon, Havas Jon fej, dzsémzbond/serlokholmsz-féle bunkó arrogancia
Gondolom az "antiszocializmus" itt már azt is jelenti, ha valakinek kijön a gálája az émelyítő és felesleges bájcsevegéstől amit a "menők" szoktak csinálni.
Én nem értem a női logikát. Ha nő lennék és netes társkeresőzésre adnám a fejem, biztosan nem azokkal próbálnék beszélgetni, akik nekem írnak (pláne, ha hülyeségeket), hanem én próbálnám megsaccolni, ki annyira értelmes, hogy egyáltalán értelmes legyen egy esélyt adni a dolognak (ha más nem, hát a híres női megérzés révén).
Aki nem csinál semmit, csak arra panaszkodik, hogy nem azok kezdeményeznek nála, akiket szeretne, az eléggé nevetségessé teszi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!