Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit értenek a nők azalatt hogy a netes társkeresőkön csak agyi defektes férfiak vannak?
"Mert gondolj bele, egy jóképű férfi aki értelmes és magabiztos, aktív életet él, folyton körül van véve emberekkel."
Szóval aki nem jóképű, vagy introvertált (azaz nem szeret folyton emberekkel körülvéve lenni), azzal már nem stimmel valami, ugye?
@8
Így van. Aki pedig nem felel meg egyszerre az összes leírt feltételednek, az már hulladék. Gratulálok, frenetikus elképzelés!
Látszik, hogy az amcsi filmeken szocializálódtál, ott vannak ilyen "életbölcsességek", hogy csak az iskolai "menő arcok" csajozhatnak, meg a bulikirály egyben a legjobb arc, aki meg nem azok tuti mind nerd, geek, dweeb, dork kategóriák.
#6:
Engem elég értelmesnek mondanak, pár nap után hányingerem is volt tőle, de maradtam, mert nem bulizok...
Társkeresőn a pasik 99%-a nem tud olvasni, egyszerűen meghaladná az értelmi képességüket, hogy 2 rövid sort elolvassanak és ne írjanak feleslegesen.
Rengetegen nyitnak úgy, hogy képeket küldnek a f4szukról. Még a 60 feletti vén trottyok is f4sz képeket küldenek 20 éveseknek..
Kb 2 napot voltam fent társkeresőn, utána töröltem is magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!