Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért kizárólag a kinézet alapján tartanak "megérősnek" egy nőt? Azzal egyetértek, hogy fontos a külső, de?
Szóval gyakran hallom/olvasom, hogy az a nő megérős, ami ilyen meg olyan fullos és rá szívesen költenének sokat meg neki elnéznék ezt vagy azt, vagy érte otthagynák a párjukat...
Én értem, hogy fontos a külső, nekem is az, de egy helyes pofi sem lenne elég arra, hogy valakinek pitizzek. Persze, szükséges a vonzalomhoz, hogy valaki jól nézzen ki, de számomra ez önmagában nem akkora érték, hogy bármit megtegyek érte, alkalomadtán s***et csináljak a számból is. Nem értem, hogy miért lenne ettől "minőségi" egy nő önmagában... Hogyhogy ennyire egydimenziósan döntik el emberek, hogy ki az atyaisten?
Nekem gyakran a kisugárzás, az okos gondolatok és a jó társaság sokkal erősebb érv... De például ezek a dolgok sem elég erősek ahhoz, hogy otthagyjam a párom. Nem értem a koncepciót, hogy egy "fullos" nőnek miért engednek meg egyesek mindent, hogyha egyébként ezerszer jobb emberekbe is fektethetnének, akik még az egyéb dolgok mellett dögösek is és nagy különbség nincs is a külsőben.
Nyilván ehhez hozzátartozik az, hogy egy ember az mégis hogyan szocializálódik. Nem mindenki lesz valóban felnőtt fejben is, rengeteg megalkuvó és EQ szempontjából szegény ember van.
Van még másik olyan opció is, hogy felfogás szempontjából valaki laza egy adott életszakaszban és így hozza meg a döntéseit valamiért.
Mert az ilyenek egy senkiházi palik, akik a nő mellett akarnak kitűnni hogy ők mekkora valakik.
Státusszimbólum a nő, intellektus nulla mindkét részről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!