Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőgyűlölőknek semmi önkritikája nincsen?
Tényleg érdekelne, hogy az ilyen emberben mi játszódik le.
Több ismerősömet jóval durvább trauma érte, mint pár visszautasítás, mégsem hőzöngenek folyamatosan a másik nem ellen. Akik lek..rváznak minden nőt azok hogyan tudnak a nőrokonaik szemébe nézni? Az ilyen emberek simán csak etetőgépnek, pénzautomatának nézték az anyjukat, nagymamájukat?
Egyszer leveleztem egy ilyen férfival (amikor még nem jött divatba az incel kifejezés), a saját testvérét is gyűlölte, mert annak barátnője volt.
Többször kiderült, hogy teljesen elhanyagolja magát, de ő gyönyörű nőt akart. A szüleit is gyűlölte pedig azok finanszíroztak mindent amit kitalált. Amikor beteg volt az anyja, egyszer nem látogatta meg a kórházban, mert a gonosz nő nem adott neki több pénzt.
Engem is próbált folyamatosan nyomasztani, bántani végül le kellett mindenhonnan tiltanom.
Nem friendzone eset volt, mivel ő közölte, hogy én nem ütöm meg a mércéjét.
Az ilyen emberek miért veszik észre, hogy velük van gond?
Itt a pasikat akkor is lepontozzák, ha amúgy nem ír hülyeséget. Olyat is láttam, hogy pont ugyanazt írta mint egy nő, csak más megfogalmazásban, a nőt felpontozták, a pasit meg le.
Na akkor ki is gyűlöl kit?
#9 igen, én beszélek. A rossz tapasztalatokból indulok ki, mert jó nem igazán van.
Nem hiszem, hogy mindenki rossz, mert akkor nem próbálkoznék, de azt látom, hogy a többség rossz, és nem csak én látom.
Igen, sokszor magamba néztem, tudom mi hiányzik: nagy száj, vetítés, manipulació, villogási kényszer, de sajnos ezek a személyiségembe nem férnek bele, mivel ezek általam lenézett tulajdonságok.
Kérdező, nincs önkritikájuk, mert mentális betegek. case closed.
Amúgy az ilyen mindenkit k****zósoknak csak annyit szoktam mondani, hogy ne a saját családjának a viselkedéséből induljon ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!