Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőgyűlölőknek semmi önkritik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyűlölőknek semmi önkritikája nincsen?

Figyelt kérdés

Tényleg érdekelne, hogy az ilyen emberben mi játszódik le.

Több ismerősömet jóval durvább trauma érte, mint pár visszautasítás, mégsem hőzöngenek folyamatosan a másik nem ellen. Akik lek..rváznak minden nőt azok hogyan tudnak a nőrokonaik szemébe nézni? Az ilyen emberek simán csak etetőgépnek, pénzautomatának nézték az anyjukat, nagymamájukat?

Egyszer leveleztem egy ilyen férfival (amikor még nem jött divatba az incel kifejezés), a saját testvérét is gyűlölte, mert annak barátnője volt.

Többször kiderült, hogy teljesen elhanyagolja magát, de ő gyönyörű nőt akart. A szüleit is gyűlölte pedig azok finanszíroztak mindent amit kitalált. Amikor beteg volt az anyja, egyszer nem látogatta meg a kórházban, mert a gonosz nő nem adott neki több pénzt.

Engem is próbált folyamatosan nyomasztani, bántani végül le kellett mindenhonnan tiltanom.

Nem friendzone eset volt, mivel ő közölte, hogy én nem ütöm meg a mércéjét.

Az ilyen emberek miért veszik észre, hogy velük van gond?

2020. ápr. 10. 13:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
19%

Itt a pasikat akkor is lepontozzák, ha amúgy nem ír hülyeséget. Olyat is láttam, hogy pont ugyanazt írta mint egy nő, csak más megfogalmazásban, a nőt felpontozták, a pasit meg le.

Na akkor ki is gyűlöl kit?

2020. ápr. 10. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:
15%

#9 igen, én beszélek. A rossz tapasztalatokból indulok ki, mert jó nem igazán van.

Nem hiszem, hogy mindenki rossz, mert akkor nem próbálkoznék, de azt látom, hogy a többség rossz, és nem csak én látom.

Igen, sokszor magamba néztem, tudom mi hiányzik: nagy száj, vetítés, manipulació, villogási kényszer, de sajnos ezek a személyiségembe nem férnek bele, mivel ezek általam lenézett tulajdonságok.

2020. ápr. 10. 14:46
 13/14 Ollókezű Edward ***** válasza:
80%

Kérdező, nincs önkritikájuk, mert mentális betegek. case closed.

Amúgy az ilyen mindenkit k****zósoknak csak annyit szoktam mondani, hogy ne a saját családjának a viselkedéséből induljon ki.

2020. ápr. 10. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:
24%
Én nem tartom magamat nőgyűlölőnek de olykor nagyon vissza kell fognom magamat. Voltam olyan helyzetben hogy örültem volna ha “csak” nőben szenvedek hiányt. Most ugye saját igényeimhez mérve csak az hiányzik de jól viselem a száz valahányadik lekoptatást is. Viszont én provokációnak tartom amikor képembe tolják hogy hány nőt bánt a párja. Tudom sokan mások már kifogásolták hogy “ne általánosítsunk a férfiak többsége nem aljas nincs helye a kollektív megbélyegzésnek stb...” de én tovább megyek annak a kifogásolásán hogy szex nem jut csak szitok hogy “hát ilyenek a férfiak”. Mit gondoljak akkor amikor azt látom hogy x számú nő többre tartja az őt bántalmazót mint engem. Azt gondolják én is ilyen vagyok(vagyis lennék de engem sikeresen elkerülnek) csak még pár fokkal rondább... hát köszönöm. Vagy nem? Lehet mégse. Akkor mit gondolnak? Oké jobb ember vagyok de rondább tehát összességében rosszabb parti?? Ha ezek a prioritások attól még mindig nem kell gyűlölni a nőket de az intelligenciájukat se méltatni
2020. ápr. 10. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!