Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nőgyűlölőknek semmi önkritik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőgyűlölőknek semmi önkritikája nincsen?

Figyelt kérdés

Tényleg érdekelne, hogy az ilyen emberben mi játszódik le.

Több ismerősömet jóval durvább trauma érte, mint pár visszautasítás, mégsem hőzöngenek folyamatosan a másik nem ellen. Akik lek..rváznak minden nőt azok hogyan tudnak a nőrokonaik szemébe nézni? Az ilyen emberek simán csak etetőgépnek, pénzautomatának nézték az anyjukat, nagymamájukat?

Egyszer leveleztem egy ilyen férfival (amikor még nem jött divatba az incel kifejezés), a saját testvérét is gyűlölte, mert annak barátnője volt.

Többször kiderült, hogy teljesen elhanyagolja magát, de ő gyönyörű nőt akart. A szüleit is gyűlölte pedig azok finanszíroztak mindent amit kitalált. Amikor beteg volt az anyja, egyszer nem látogatta meg a kórházban, mert a gonosz nő nem adott neki több pénzt.

Engem is próbált folyamatosan nyomasztani, bántani végül le kellett mindenhonnan tiltanom.

Nem friendzone eset volt, mivel ő közölte, hogy én nem ütöm meg a mércéjét.

Az ilyen emberek miért veszik észre, hogy velük van gond?

2020. ápr. 10. 13:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%
Kifogtál egy nyomit, ennyi a történet. Ismerkedj tovább! Ha akarsz.
2020. ápr. 10. 13:23
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Ja. Pont úgy, ahogy a férfigyűlölőknek. Felesleges kihegyezned csak az egyik oldalra.
2020. ápr. 10. 13:32
 3/14 anonim ***** válasza:
73%

Olvasd el ennél a kérdésnél a 49%-os válaszát.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ő itt tipikusan nőgyűlölő, de nem jönne rá, hogy a hiba az ő készülékében van.

2020. ápr. 10. 13:36
 4/14 anonim ***** válasza:
13%

#3: Jön ez egy olyan embertől, aki egy normális vitát nem tud levezényelni alattomos beszólások és passzív-agresszív hozzáállás nélkül.

Rohadt szánalmasok vagytok, nem is csodálom, hogy itt sokaknak megvan a véleménye a Gyakoriző nőkről.

2020. ápr. 10. 13:50
 5/14 anonim ***** válasza:
72%

Egy magadfajtával nem is lehet normálisan kommunikálni, akinek szent meggyőződése, hogy minden nő egyformán rossz.

Akkor ebből az állapotból hogyan rángassunk ki téged, ha még hajlandóságot se mutatsz felé?

2020. ápr. 10. 14:01
 6/14 anonim ***** válasza:
76%
Nincs önkritikájuk, sem empátiájuk, és egyáltalán nem gondolkodnak logikusan. De ne foglalkozz velük, kerüld el őket messzire. Rengeteg valóban normális férfi van, őket kell megtalálnod. Nem lesz egyszerű, de ne add fel. Az ilyeneket meg töröld, tiltsd, ignoráld.
2020. ápr. 10. 14:06
 7/14 anonim ***** válasza:
24%

#5: Leírtam már ott is: a vita lényege nem az, hogy meggyőzd a másikat.

Én sok mindent megértettem, tanultam abból amit te mondtál, legalábbis mielőtt elkezdtél volna sértegetni. Az a baj, hogy te nem vagy hajlandó felfogni az én álláspontomat. Meg hogy ebben az országban a vitakultúra addig terjed, hogy mindenáron meg le kell győzni a másikat, akár erővel.

2020. ápr. 10. 14:06
 8/14 anonim ***** válasza:
18%

#3 köszi, hogy megmutattad, nagyon jót írt, egybeesik nagyon sok férfi (és nő) tapasztalataival!

Nem nőgyűlölet ez, hanem tények. Akkor is, ha neked, és a női nem legaljához tartozó gyakoris, önkritikára, őszinteségre, és korrektségre képtelen "nőinek" nem tetszik.

2020. ápr. 10. 14:07
 9/14 anonim ***** válasza:
69%

Az elképzelésed téves. Többen is tudják bizonyítani, de te nem vagy hajlandó ezt belátni. Az már a te egyéni szociális problémád.

Te beszélsz? Szerintem te is csak a rossz tapasztalataidból tudsz táplálkozni. De te is hidd azt, hogy mindenki rossz, és te vagy a szent és sérthetetlen, mindenki hibás rajtad kívül.

Nézzetek magatokba. Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a h..lye.

2020. ápr. 10. 14:11
 10/14 anonim ***** válasza:
91%

Sem a nogyuloloknek, sem a ferfigyuloloknek. Es ez a ket csoport valahogy mindig egymasnak esik itt gyakorin.🤷

Ezek mind serult emberek es kivetitik a szemelyes tapasztalataikat mindenkire az ellenkezo nembol. A leheto leghatasosabb modszer ellenuk a teljes ignoracio. Azzal nem tudnak mit kezdeni es idot illetve energiat sporol az, aki igy dont ahelyett, hogy vitaba szallna veluk.

2020. ápr. 10. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!