Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Özvegy lettem 25 évesen, hogy lehet ezt kibirni?
Nincs sorstarsam a közelben.. Idős nők mondják tudják min megyek át. Pedig úgy érzem ez nem igaz. Ők idősen vesztették el a ferjuket. Együtt neveltek gyerekeket..
Én meg itt maradtam egy 3 evéssel, férj, segítség, szerelem nélkül.
Annyira hiányzik.. Es nemtudom hogy leszek e képes bűntudat nélkül mosolyogni, flortolni, bárhova elmenni, jól érezni magam..
Fél éve ment el, de még mindig nem tudtam feldolgozni.
A barátaim hívtak mindenhova.. Most telefonon tartjuk a kapcsolatot és egy barátommal együtt járunk heti 2x biciklizni mostanában..
De itt a vírus és úgy érzem én vagyok a legszerencsétlenebb.
Nagy kertes ház... Egymagamra, minden egyedül csinálok, és a kisfiam mai napig keresi az apját. ☹️
Nagyon szívesen írnám, hogy osztozik a fájdalmában, de tudom, hogy nem lehet.
Ha meg tudod oldani, a kicsinek azért jó lenne egy pszichológus.
Négy gyerekem van, abból kettő nagyon macerás volt.
Tudom, milyen sokat segítettek rajtuk.
Ne zárkózz be, ne erőltess semmit.
Részvétem...
Kicsordult a könnyem, ahogy olvastam. Sok erőt kívánok és kitartást!
26-os, teljesen igazad van. A kérdező fiatal, vélhetőleg - ha most nem is így érzi- az idő segít, és reméljük még új életet tud kezdeni.
Én is hozzászóltam korábban, hasonló helyzetben voltam/vagyok. Sajnos azt érzem,hogy az idő nem enyhít a fájdalmon.Persze a mindennapi gondok terelik a figyelmünket, de bizonyos történések, főleg a gyerekkel kapcsolatosak, újra és újra felidézi a hiányát. Ballag az óvodából, iskolából, érettségizik, vizsgázik, diplomát kap, párja lesz, elköltözik ..ezek mind olyan események amikor átéljük,hogy miért is nincs mellettünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!