Ha egy 50 éves embernek meghal az apja 78 évesen, azt hogyan lehet kibírni?
Figyelt kérdés
Hogyan lehet ezt elfgogadni és feldolgzni az 50 évesnek?2017. márc. 16. 23:12
1/7 anonim válasza:
Szerintem kevésbé rázza meg, mint egy huszon évest. Bár ez személyfüggő
2/7 anonim válasza:
Édesapám 34 volt mikor meghalt az apja. Túl hamar ment el. Csak az idő múlása segít igazán. Részvétem.
3/7 A kérdező kommentje:
Elvileg tehát kisebb megrázkódtatást jelenthet, mint mondjuk, ha egy 25 évesnek hal meg az apja mondjuk 48 évesen?
2017. márc. 16. 23:26
5/7 anonim válasza:
Kérdező, erre nincs válasz. Ez olyan mintha azt kérdeznéd, hogy mindenki a piros színt szereti? Nem, van akinek nem olyan a viszonya az apjával és akárhány évesen nem rázza meg. Van akinek jobb a viszonya és bármikor megrázná. Az idősebb emberek is ugyanolyanok mint mi, csak több tapasztalatuk van, maximum jobban palástolják már a fájdalmukat.
6/7 anonim válasza:
Ez az élet rendje, örülj, hogy ilyen sokáig volt édesapád.
Én 16 évesen vesztettem el édesapámat, én is kibírtam, pedig nekem nagyobb szükségem lett volna még rá, túl fiatal voltam.
7/7 anonim válasza:
Ennyi idősen veszítettem el nemrég a 86 éves édesapámat akihez nagyon kötődtem. De tudom,ez az élet rendje. A fiam 13 éves volt amikor elveszítette a 36 éves apját. Az nagyon nem az élet rendje szerint történt. Azért kell családot alapítani,hogy amikor a szülőket elveszítjük legyen értelme tovább élni az életünket. El kell temetnünk,túl kell élnünk,és őriznünk kell az emléküket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!