Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/fiatal Nők! Ti hány évesen szeretnétek majd családot?
Hány évesen kezdtek el hozzá komolyabban párt keresni?
Én 23 vagyok, pár éven belül szeretnék feleséget, és családot. De a lányok többsége ebben a korban sajnos nem így gondolkozik még.
Én alapból ha belevágtam egy kapcsolatba, akkor azt mindig úgy kezdtem, hogy komolynak gondoltam az elejétől kezdve. Aztán ha összeillettünk, összeillettünk, ha nem, akkor nem.
Ha csak szórakozni/flörtölgetni akartam, amiatt sose mentem bele kapcsolatba.
Amúgy 23 éves vagyok, 4 és fél éve vagyunk együtt a férjemmel, ö 26, nyáron házasodtunk össze és fél év múlva fog megszületni az első gyerekünk. Mondjuk mi már viszonylag korán elkezdtünk a családalapításról, gyerekvállalásról beszélgetni, és mindkettőnknek ez nagyon fontos dolog volt.
Szerintem ezeket a dolgokat a kapcsolat elején le kell tisztázni, nem azt mondom, hogy hozd ezt fel az első randin, de szerintem pár hónap után már meg kellene beszélni, hogy ki ezekhez hogyan áll, mik a célok.
Ha ezek a dolgok nagyon nem egyeznek 2 embernél, akkor annak a kapcsolatnak nincs sok alapja és csak idő kérdése, hogy mikor fog tönkre menni, szerintem.
Sehány évesen. Férjnél vagyok már 5 éve, ő ugyanígy gondolja és ezt meg is beszéltük a legelején, nem akarunk gyereket, de ha terveztünk volna 30 előtt semmiképpen.
Én minden páromhoz komolyan álltam, nyilván hosszútávra tervez az ember, nem rövidre..
25 évesen szerettem volna már anyuka lenni, de sajnos nem valószínű, hogy addigra egyáltalán otthont tudunk teremteni vagy összeházasodni.
Most 22 vagyok, 5 éve vagyunk együtt a párommal, mindketten egyetemre járunk, így aztán a családalapítás anyagi okokból kifolyólag még várat magára sajnos. Úgy számolunk, hogy legjobb esetben is leszek vagy 27, mire az első babát sikerül összehoznunk, feltéve hogy nem jön közbe semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!