23 évesen még nem vesztettem el közeli hozzátartozót és most lehet megtörténik, hogy fogom kibírni?
neki már szál mindegy lesz hidd el, neked meg annyi h rendbeteszed az emlékeidet, aztán haladsz tovább a jövőre figyelve.
Én már vesztettem el több hozzátartozót, ismerőst, stb, de egyik se volt olyan jelentőségű hogy megrázó kaliber legyen. Vén csontoknak lejár, sajnos voltak hirtelen betegségek is túl korán, hát megesik.
Honnan tudod hogy neked jobb lesz? Magadra figyelj inkább és vigyázz amidre tudsz.
4. nem ertelek! attol mert valaki idos,ugyanugy faj az elvesztése...:( orulj neki,hogy nem tudod milyen érzés...foglalkozz csak magaddal akkor
14l
Hugi kegyetlen ügy, de ezt a dolgot akkor is tudomásul kell venni hogy egy idő után feldobjuk a pacskert, ez vele jár ezzel a nyomorult élettel. Azért siránkozni mert nem tudja valaki elfogadni felesleges.
Emlékezz a jóra ezekkel az emberekkel kapcsolatban.
Az sokkal jobban zavar ha valaki korán ment el, és jobbat érdemelt volna és érdemtelenül bánt el vele az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!