Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lefeküdtünk, de még mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtünk, de még mindig nem tegezhetem, ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Összejöttünk a főnökömmel, ő idősebb, 50 körüli férfi, én meg 23 évesen kerültem a céghez, evidens volt, hogy magázzam. Ő viszont mindig tegezett. Ahogy haladt az idő, nem mondta hogy tegezhetem, így én magamtól nem tegeztem, de közben elkezdett udvarolni és lefeküdtünk. Én vártam, hogy legalább utána mondja hogy tegezzem, de azóta se mondta, pedig keresett már azóta. Kicsit megalázónak találom, hogy még azután is magáznom kell, hogy lefeküdtünk. Értem én, hogy komoly szándékai nincsenek, márcsak a korkülönbség miatt is, és én nem a felesége akarok lenni, de azért hogy annyiba nem vesz, hogy tegeződjünk... vagy csak nekem furcsa ez? Nektek ez hogy esne?

L/24

2020. ápr. 1. 15:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
75%
Na persze. Azért titkon reméltél valami előnyt is ebből. Jaj persze, te nem mertél ellenkezni, á, nem is akartad. Szánalmas és gyenge jellemre utal.
2020. ápr. 1. 15:37
 12/34 Lady Beth ***** válasza:
89%
Ez most komoly? Akkor nem teszed arany szívem és más állást vállalsz! Jesszusom...
2020. ápr. 1. 15:38
 13/34 anonim ***** válasza:
88%
Legalább a fizut megemelte?
2020. ápr. 1. 15:39
 14/34 anonim ***** válasza:
79%
Jajj istenem, és te lezsel a következő metoo-s idióta liba...
2020. ápr. 1. 15:39
 15/34 A kérdező kommentje:
Nem emelt fizut. Viszont a járvány miatt leépítések voltak, és azt megúsztam. Lehet ha nem fekszem le vele akkor én is mentem volna.
2020. ápr. 1. 15:41
 16/34 anonim ***** válasza:
71%
És így születnek a "férfiak visszaélnek a hatalmukkal" posztok 😂
2020. ápr. 1. 15:44
 17/34 anonim ***** válasza:
75%
Szajha vagy. Magyarázkodhatsz, hozhatsz fel kifogásokat, de ez tény. Szétteszed a lábad érdekből.
2020. ápr. 1. 15:45
 18/34 anonim ***** válasza:
81%
Gratulálunk! :)
2020. ápr. 1. 15:46
 19/34 A kérdező kommentje:
Mert ti nemet mondtatok volna, pont ilyenkor mikor mindenhol leépítések vannak vagy bezárnak munkahelyek??
2020. ápr. 1. 15:54
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2020. ápr. 1. 15:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!