Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van állandó programja a munkán kívül, azt hogy fogadtatja el a párjával?
Szoktam edzeni és utóbbi kettő párkapcsolatomban a férfi mindig elfelejtette, hogy nem érek rá mindig ,mint ő, én edzek meg van egy 40 perces iroda takarítói munkám hétköznap késő délután. Egyik férfi jött értem autóval munka után, hogy akkor menjünk valahova, meg ő enni is akar valahol ,mert nem evett és engem várt. Hiába mondtam neki ,hogy munkahelyen ettem, ilyenkor még nem vagyok éhes,miért nem evett. Állandóan etetni akart. Eszébe se jutott, hogy edzeni szoktam heti 5x. Vagy estefelé magyarázta, mi hogy legyen, én meg mondtam ,hogy ott van még a meló is. Mindig elfelejtette, hogy nem csak ücsörgés az életem. Másik is elfelejtette , de neki nincs autója és nem talált ki folyton utazós, mászkálós dolgot. Ő unja magát, amíg edzek, pedig ezerszer mondta ,ő is szeretne edzeni. Akaratereje tarja vissza, semminek nem áll neki, csak tervezi.
Már nem kell párkapcsolat más okból, de ha újra kezdeném, olyannal lennék együtt, akinek a sport is a napjai része egy kicsit,nem csak eszik és ül...
oof, közben beleakadtam itt Sunshinedoll régebbi válaszaiba.
Annyira egyértelmű, hogy ez egy férfi, aki eljátssza a női sztereotipiákat, hogy borzasztó.
Hát ezt benéztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!