Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van állandó programja a munkán kívül, azt hogy fogadtatja el a párjával?
Szoktam edzeni és utóbbi kettő párkapcsolatomban a férfi mindig elfelejtette, hogy nem érek rá mindig ,mint ő, én edzek meg van egy 40 perces iroda takarítói munkám hétköznap késő délután. Egyik férfi jött értem autóval munka után, hogy akkor menjünk valahova, meg ő enni is akar valahol ,mert nem evett és engem várt. Hiába mondtam neki ,hogy munkahelyen ettem, ilyenkor még nem vagyok éhes,miért nem evett. Állandóan etetni akart. Eszébe se jutott, hogy edzeni szoktam heti 5x. Vagy estefelé magyarázta, mi hogy legyen, én meg mondtam ,hogy ott van még a meló is. Mindig elfelejtette, hogy nem csak ücsörgés az életem. Másik is elfelejtette , de neki nincs autója és nem talált ki folyton utazós, mászkálós dolgot. Ő unja magát, amíg edzek, pedig ezerszer mondta ,ő is szeretne edzeni. Akaratereje tarja vissza, semminek nem áll neki, csak tervezi.
Már nem kell párkapcsolat más okból, de ha újra kezdeném, olyannal lennék együtt, akinek a sport is a napjai része egy kicsit,nem csak eszik és ül...
Senki nincs felháborodva azon, hogy a barátunk el akar vinni valahová, a probléma ott van, amikor nem lehet utána járni, hogy ráérünk-e, hanem önkényesen gondol valamit, aztán meg veri magát a földhöz, hogy miért nem dobjuk el a munkánkat a kedvéért.
Mint mondtam, anyámnak is dobok egy üzenetet, mielőtt átmegyek hozzá, hogy lássam, otthon van-e vagy ráér-e, illetve mozijegyet se arra az egy időpontra foglalok, amikor a párom elmegy focizni a haverjaival, de nyilván én vagyok a hulladék, mert tekintettel vagyok arra, hogy másoknak rajtam kívül is van életük :D
Ez a te véleményed. Azért jobban meggondolva, kívánom, hogy találj olyan férfit te szánsájn gyász, akinek ez megfelel, és ő majd időpontot kér hozzád, hogy nehogy a meglepetésével bezavarjon a napirendedbe.
Hacsak nem egy szőrös férfi vagy, aki nőnek adja ki magát, és úgy trollkodik. Gyanús.
Nekem őszintén szólva mindegy, hogy holnap vagy holnapután készülök a vacsorával, és akkor a párom a haverjaival kikapcsolódott és meg is leptem vacsival, és akkor nem hozom választási helyzetbe se. Mindenki örül.
Nyilván, ha nem tudok arról, mit szervezett le korábban, akkor válasszon, de ha tudok arról, hogy előre megbeszélt dolga van, ugyan miért akarnék szándékosan a programjára rászervezni mint valami zsarnok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!