Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akinek van állandó programja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akinek van állandó programja a munkán kívül, azt hogy fogadtatja el a párjával?

Figyelt kérdés

Szoktam edzeni és utóbbi kettő párkapcsolatomban a férfi mindig elfelejtette, hogy nem érek rá mindig ,mint ő, én edzek meg van egy 40 perces iroda takarítói munkám hétköznap késő délután. Egyik férfi jött értem autóval munka után, hogy akkor menjünk valahova, meg ő enni is akar valahol ,mert nem evett és engem várt. Hiába mondtam neki ,hogy munkahelyen ettem, ilyenkor még nem vagyok éhes,miért nem evett. Állandóan etetni akart. Eszébe se jutott, hogy edzeni szoktam heti 5x. Vagy estefelé magyarázta, mi hogy legyen, én meg mondtam ,hogy ott van még a meló is. Mindig elfelejtette, hogy nem csak ücsörgés az életem. Másik is elfelejtette , de neki nincs autója és nem talált ki folyton utazós, mászkálós dolgot. Ő unja magát, amíg edzek, pedig ezerszer mondta ,ő is szeretne edzeni. Akaratereje tarja vissza, semminek nem áll neki, csak tervezi.

Már nem kell párkapcsolat más okból, de ha újra kezdeném, olyannal lennék együtt, akinek a sport is a napjai része egy kicsit,nem csak eszik és ül...

2020. ápr. 1. 13:38
1 2 3 4
 21/34 Sunshinedoll ***** válasza:
0%

Senki nincs felháborodva azon, hogy a barátunk el akar vinni valahová, a probléma ott van, amikor nem lehet utána járni, hogy ráérünk-e, hanem önkényesen gondol valamit, aztán meg veri magát a földhöz, hogy miért nem dobjuk el a munkánkat a kedvéért.

Mint mondtam, anyámnak is dobok egy üzenetet, mielőtt átmegyek hozzá, hogy lássam, otthon van-e vagy ráér-e, illetve mozijegyet se arra az egy időpontra foglalok, amikor a párom elmegy focizni a haverjaival, de nyilván én vagyok a hulladék, mert tekintettel vagyok arra, hogy másoknak rajtam kívül is van életük :D

2020. ápr. 1. 15:00
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez a te véleményed. Azért jobban meggondolva, kívánom, hogy találj olyan férfit te szánsájn gyász, akinek ez megfelel, és ő majd időpontot kér hozzád, hogy nehogy a meglepetésével bezavarjon a napirendedbe.

Hacsak nem egy szőrös férfi vagy, aki nőnek adja ki magát, és úgy trollkodik. Gyanús.

2020. ápr. 1. 15:01
 23/34 Sunshinedoll ***** válasza:
28%
Igazából a "Ráérsz kedden 8-kor? Elvinnélek vacsorázni" üzenetnél jobban nem kellett megerőltetnie magát, amikor elhívott randira, most meg együtt vagyunk már egy ideje, rendszeresen beszélünk, tudja, mikor melyik nap meddig dolgozom, és hál istennek van annyi esze, hogy nem olyan napokon lep meg, amikor nem érek rá. Ennek meg a titka csak annyi, hogy meghallgatja és odafigyel, amikor azt mondom reggel, mielőtt kilépek a lakásból, hogy "ma este munka után el kell mennem ide-oda", mint ahogy én is odafigyelek, és meghallom, amikor ő azt mondja, hogy "ma későn jövök haza, mert este átmegyek xy-hoz videójátékozni". És akkor tudom, hogy nem aznap fogom este 7-kor vacsorával várni, és verem a s-ggem a földbe, hogy 9-kor még mindig nincs sehol :)
2020. ápr. 1. 15:06
 24/34 anonim ***** válasza:
72%
Sunshine, szerintem r0hadtul lélekölő egy idő után, hogy semmit nem lehet spontán, meglepetésszerűen csinálni, mert valaki nagyon fonto$ és folyton be van táblázva és időpontot kell egyeztetni... :/ Nálam egy kapcsolatna része az is, hogy nem szervezünk meg mindent előre, hanem vannak hirtelen ötletek is.
2020. ápr. 1. 15:20
 25/34 Sunshinedoll ***** válasza:
83%
Persze, hogy kell a spontaneitás, a kérdező nyilván túltolja ezt a "állandóan tömni és etetni akar mint egy hízós malacot" dumát, mert őszintén szólva nem értem, mi baja van a kajával azon kívül, hogy a kérdéses férfi rossz időben áll elő az ötlettel, és azt sem értem, miért kell ilyen pejoratívan beszélnie, de sajnos vannak emberek, akik tényleg elfoglaltak és most nem is feltétlen arra gondolok, hogy valaki egy órát tornázik otthon, mert az kb. bármikor lehet, de vannak olyanok, akik több műszakban dolgoznak, vagy csoportos elfoglaltságra járnak időre, mert fixen megvan, hogy szerda este pingpongozni jár vagy mittudomén, ilyenkor meg nyilván az illető eldönti, hogy belefér-e egy párkapcsolat az idejébe vagy nem, mert azért azt valljuk be, értelmes ember nem fogja eltűrni, hogy mindig másfél órát kicentizve tudjon időt eltölteni a szerelmével/barátaival, amit ráadásul két hétre előre le kell foglalni. Ha valaki hétköznap sokat dolgozik vagy nagyon elfoglalt, az próbálja meg a hétvégéjét szabaddá tenni és úgy egyensúlyba hozni az életét. Ha pedig tényleg minden napja ki van centizve, akkor kérdezze meg magától, tényleg szüksége van-e kapcsolatra, és ha igen, akkor mit hajlandó beáldozni érte, mert a párkapcsolat igenis áldozatot és energiát igényel.
2020. ápr. 1. 15:29
 26/34 anonim ***** válasza:
100%
ha videojátékozni tartanék a haveromhoz, de megtudnám, hogy a csajom meglepetés vacsival készült otthon, akkor fixen mondanám neki, hogy hát bocs tetyom, de az asszony itt készült nekem egész nap estére, tegyük át holnapra. aztán holnap mennénk spanglizni meg videojátékozni. mert normális értékrendem van.
2020. ápr. 1. 15:41
 27/34 Sunshinedoll ***** válasza:
60%

Nekem őszintén szólva mindegy, hogy holnap vagy holnapután készülök a vacsorával, és akkor a párom a haverjaival kikapcsolódott és meg is leptem vacsival, és akkor nem hozom választási helyzetbe se. Mindenki örül.

Nyilván, ha nem tudok arról, mit szervezett le korábban, akkor válasszon, de ha tudok arról, hogy előre megbeszélt dolga van, ugyan miért akarnék szándékosan a programjára rászervezni mint valami zsarnok?

2020. ápr. 1. 15:50
 28/34 A kérdező kommentje:
Nem csak havi pár alkalom volt ez, hanem rengetegszer jött értem, hogy akkor most menjünk. Az a probléma.
2020. ápr. 1. 17:44
 29/34 anonim ***** válasza:
Így már egészen tragikusan hangzik, hogy a folyamatos elutasításod ellenére nemcsak ritkán, hanem gyakran próbálkozott. Érthető.
2020. ápr. 1. 18:04
 30/34 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem inkább az az elcseszett aki nem tiszteli a másik életformáját.Miért baj,ha kimarad egy edzés, nem nagy dolog és stb.....Ja így kezdődik,aztán majd átalakul házsártoskodássá,állandó cseszegetéssé,hogy bezzeg az fontosabb..Ezért kell vagy sportoló emberrel összejönni vagy csírájában elfojtani a kezdeti pisszegéseket,persze kedvesen.
2020. ápr. 1. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!