Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van állandó programja a munkán kívül, azt hogy fogadtatja el a párjával?
Szoktam edzeni és utóbbi kettő párkapcsolatomban a férfi mindig elfelejtette, hogy nem érek rá mindig ,mint ő, én edzek meg van egy 40 perces iroda takarítói munkám hétköznap késő délután. Egyik férfi jött értem autóval munka után, hogy akkor menjünk valahova, meg ő enni is akar valahol ,mert nem evett és engem várt. Hiába mondtam neki ,hogy munkahelyen ettem, ilyenkor még nem vagyok éhes,miért nem evett. Állandóan etetni akart. Eszébe se jutott, hogy edzeni szoktam heti 5x. Vagy estefelé magyarázta, mi hogy legyen, én meg mondtam ,hogy ott van még a meló is. Mindig elfelejtette, hogy nem csak ücsörgés az életem. Másik is elfelejtette , de neki nincs autója és nem talált ki folyton utazós, mászkálós dolgot. Ő unja magát, amíg edzek, pedig ezerszer mondta ,ő is szeretne edzeni. Akaratereje tarja vissza, semminek nem áll neki, csak tervezi.
Már nem kell párkapcsolat más okból, de ha újra kezdeném, olyannal lennék együtt, akinek a sport is a napjai része egy kicsit,nem csak eszik és ül...
Ummm... feltételezhető, hogy az illető tudja, hogy a párja mikor jár edzeni, és akkor mondjuk olyan időpontban vagy napon lepi meg, amikor biztosan tudja, hogy ráér?
Egyébként meg ha nem is tudja, semeddig nem tart megkérdezni nap közben, hogy mit csinál az illető munka után, és akkor egyből megtudja, hogy van-e programja vagy nincs :) Hál istennek galambot se kell már ilyenért küldeni, mert van messenger meg kis-fszom.
Felnőtt emberek vagyunk, dolgozunk, nem sok szabadidőnk van és ezért minden percünk értékes, ne csináljunk már úgy, hogy kötelesek vagyunk minden tervünket és kötelezettségünket eldobni, mert xy b-szott írni egy sms-t ebédidőben és tájékozódni a napunkról :D
A legjobb barátnőim, akikért hullát is darabolnék, tudják, mit jelent az, hogy tisztelem és megbecsülöm a másik idejét és képesek előre szólni, hogy mikor akarnak találkozni, nehogy már egy pasi ne tudjon.
De nemtudom, lehet én vagyok gáz és tényleg az egész életemet el kellene dobnom, csak mert egy Fuckboy látni óhajt :D
Én a saját anyámhoz nem állítok be hívatlanul miaf-sz, nem tudom, az ilyen emberek hol szocializálódtak.
Párkapcsolatról van szó, nem dugópajtiról. Értelemszerűen a dugópajti hobbi-kategóriába tartozik, ha van rá idő akkor foglalkozik vele az ember, ha nincs idő akkor nem.
De egy kapcsolat normális esetben más, mint néha összejárni kefélni.
Ha a saját anyádhoz nem állítasz be hívatlanul, abból meg csak az derül ki, hogy nálatok családi hagyománya van annak, hogy mindenki a saját életével foglalkozik.
Csak azért nem állítok be anyámhoz váratlanul, mert 70km-re lakik, és elég nehéz lenne megállapítani, hogy éppen otthon van-e.
ha nem így lenne, elég durva lenne, ha átmennék a saját anyámhoz, majd hazaküldene, mert neki most másfél órát edzeni kell.
A szerelmem oké, de a kérdező azt írja hogy "egy férfi" illetve "másik".
A szerelmem alapból nem is hozna olyan helyzetbe, hogy beállít a munkahelyemre anélkül, hogy tudná, aznap mit csinálok, mert a szerelmem tudja, hogy aznap milyen dolgaim vannak és nem olyan idióta, hogy a munkámra rászervezzen egy randit. XY-ból viszont kinézem.
Miért kellene elmennie ennie a pasival, ha a pasi még azt se veszi figyelembe, hogy a kérdező éhes-e vagy nem? Felmerül a kérdés, hogy tényleg őt akarja meglepni vacsorával, vagy csak nem akart egyedül elmenni kajálni és elvárja a kérdezőtől, hogy "márpedig én éhes vagyok, üljél ott, amíg én eszek, mert eldöntöttem, hogy ez így lesz"?
Másrészt meg mennyire szerelmem az, aki "ELFELEJTI" hogy mit szoktam dolgozni és mikor? Mennyire figyel az ilyen ember rám?
Jogosnak érezném a "szerelmemnek nem kell időpontot kérnie hozzám" dolgot, de a fentiek alapján ez csak egy kis tróger önző csávó, aki saját magán kívül senkit nem vesz figyelembe.
Én még mindig nem értem, hogy miért akar kapcsolatot valaki, akinek nyilván nincs ideje egy kapcsolatra.
Az meg nekem is fura lenne, ha állandóan előre időpontot kellene kérni egymástól. Összeköltözésnél majd hívogatjátok egymást, hogy hazamehettek-e, mert bunkóság csak úgy odállítani? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!