Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akinek van állandó programja a munkán kívül, azt hogy fogadtatja el a párjával?
Szoktam edzeni és utóbbi kettő párkapcsolatomban a férfi mindig elfelejtette, hogy nem érek rá mindig ,mint ő, én edzek meg van egy 40 perces iroda takarítói munkám hétköznap késő délután. Egyik férfi jött értem autóval munka után, hogy akkor menjünk valahova, meg ő enni is akar valahol ,mert nem evett és engem várt. Hiába mondtam neki ,hogy munkahelyen ettem, ilyenkor még nem vagyok éhes,miért nem evett. Állandóan etetni akart. Eszébe se jutott, hogy edzeni szoktam heti 5x. Vagy estefelé magyarázta, mi hogy legyen, én meg mondtam ,hogy ott van még a meló is. Mindig elfelejtette, hogy nem csak ücsörgés az életem. Másik is elfelejtette , de neki nincs autója és nem talált ki folyton utazós, mászkálós dolgot. Ő unja magát, amíg edzek, pedig ezerszer mondta ,ő is szeretne edzeni. Akaratereje tarja vissza, semminek nem áll neki, csak tervezi.
Már nem kell párkapcsolat más okból, de ha újra kezdeném, olyannal lennék együtt, akinek a sport is a napjai része egy kicsit,nem csak eszik és ül...
Nálam ez a csomaggal jön, én is eljárok munka után edzeni. Ismerkedéskor csak közösen egyeztetett randikra megyek el, hozzám ne állítson be senki hívatlanul.
Párkapcsolatban meg hát ez van, más a haverjaival lóg, én edzeni megyek, nekem az a szociális kikapcsolódás. Az én párom nem nagyon jár edzeni, focizni szokott néha a haverjaival, de nem szokott vergődni amiatt, hogy én meg eljárok, ahogy én sem vergődök azon, ha ő átmegy a haverjaival focizni vagy videójátékozni. Szerintem értelmes ember figyelembe veszi, hogy mikor érsz rá és előre egyeztet veled egy időpontot, illetve tiszteli a hobbidat és szabadidős tevékenységedet és igazodik az időbeosztásodhoz, nem pedig csak a saját érdekei és kedve szerint állít be hozzád.
Az, hogy elfelejti, milyen kötelezettségeid és elfoglaltságaid vannak, az elég egyértelműen elárulja, hogy mennyire figyel rád.
Nem értem, nem hiszem, hogy normális, tevékeny emberekkel ezt el kell FOGADTATNI. Maguktól is tudják, hogy mindenkinek van saját élete, nem kell a szájukba rágni.
Én nem lennék együtt ilyen pasival, akinek ezt magyarázni kell.
Igen értjük. De fordítva ülsz a lovon. Nem elfogadtatni kell, hanem olyan pár kell aki úgy fogad el ahogy vagy!
F37
Nekem is igazá jól esne, ha mennék a barátnőmért a munkába kocsival, el akarnám vinni vacsorázni, erre közölné, hogy neki konditerembe kell mennie, és ne etessem. Akkor házasodj össze a konditeremmel.
Szerencse, hogy nem kell együtt lennem ilyen nővel, meg neked se olyan férfival, akinek ez nem jön be.
Az nem vacsora, hanem 4 körül kellene ennem,amikor dél és fél 2 között ebédeltem. Este 7 az jó lenne , de mivel ő nem evett semmit, ezért azt akarja, hogy én is egyek, de rendes kaját. Amúgy is tömött szó nélkül ami zavaró volt.
Munkával 2 vagy 3kor végeztem. Utána edzenék itthon, mert van hozzá mindenem. Az esti meló meg max 40 perc. Edzeni se órákat edzek. Maximum másfél órát.
És az nem lehet, hogy ő eszik, te meg beülsz vele a helyre, és iszol valamit meg beszélgettek? Mi fog történni, ha aznap nem edzel?
Végzel a munkával, edzel másfél órát, majd mész tovább dolgozni, és fel vagy háborodva, hogy a barátod el akar vinni ebédelni.
Pusztulj kj tetyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!