Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó nők miért járnak lúzer pasikkal?
Egyetemista végzős lány 30-as pasija kocsi nélkül jön a csajért télen nyáron, esőben, hóban, 40 fokban is.
Az egyetemnek ez az épülete a város tetején a hegyen van.
Gyalog jönnek mennek, hétvégente két kézben megpakolt szatyrokkal láttam őket bevásárlásból jönni, szintén gyalog komolyan mondom szinte én szégyenlem magam a pasi helyett.
30 x évesen egy nyomorult használt kocsit nem bír újítani hogy a barátnője egész napos előadások után ne gyalogoljon és ne csöves módjára gyalog cipelje a nagybevásárlást a boltból?
Komolyan hogy nem dobta még ki ezt az idióta lúzer csávót?
# 18
Nézd 20-as éveid elején még diákok vagytok ti egy más életszakaszban vagytok, de ez a csávó már 30-as, neki igenis illene annyit felmutatni hogy nem talpal mint egy jobbágy és főleg nem hagyja ezt a párjának.
Sajnálom a neveltetésed.
Nekem például nincs igényem arra, hogy mindenhova autóval vigyenek. Valószínűleg neki sincs.
Nem értem, miért nehéz ezt felfognod és elfogadnod.
Inkább gyalogolok mindenhova, minthogy olyannal legyek, aki ennyire sekélyesen gondolkozik.
21/L
# 22
Igy van tényleg nem tudom ezt elfogadni. Mifelénk nem bánunk így a nőkkel.
Senki nem fog csak azért veled járni, mert van egy tragacsod. Ha a nőnek nagyon fontos, vesz magának.
Úgy tűnik, nem sok érték szorult beléd az autódon kívül.
Szokasos luzer duma. Autoval csajozni mar 20 eve is csak egy zsakfaluban volt meno dolog. Azota meg kicsit atertekelodtek a dolgok. Az ertelmes nok, nem az incelek altal istenitett szentharomsagot (izom, penz, hatalom) keresik. El tudod kepzelni, hogy az irigykedo autos mivoltod ellenere is mennyivel magasabb szintu emberseg szorult a masik ferfiba, ha meg 40 fokban izzadva is vidaman elvan vele?
Lepj at a 21. szazadba. Felejtsd el az ilyen targyiasto dolgokat, hogy az en nom nem azhat az esoben, mert autoval megyek ele. Az ugyanigy gondolkodok szoktak vinni a romatikusnak gondolt viragcsokrot is. Semmi onallo gondolat, tekintelyelvu, odon, elavult viselkedes, a kreativitas, a humor hianya, velt igazsag lobogtatasa. Kinek van erre szuksege? Nyugodt lehetsz, a "jo no" a leheto legjobban valasztott. Egy embert, nem pedig egy baromsagokkal megtoltott feju biorobotot. Bocs luzert akartam irni.
44F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!