Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó nők miért járnak lúzer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó nők miért járnak lúzer pasikkal?

Figyelt kérdés

Egyetemista végzős lány 30-as pasija kocsi nélkül jön a csajért télen nyáron, esőben, hóban, 40 fokban is.

Az egyetemnek ez az épülete a város tetején a hegyen van.

Gyalog jönnek mennek, hétvégente két kézben megpakolt szatyrokkal láttam őket bevásárlásból jönni, szintén gyalog komolyan mondom szinte én szégyenlem magam a pasi helyett.

30 x évesen egy nyomorult használt kocsit nem bír újítani hogy a barátnője egész napos előadások után ne gyalogoljon és ne csöves módjára gyalog cipelje a nagybevásárlást a boltból?

Komolyan hogy nem dobta még ki ezt az idióta lúzer csávót?

#férfi #pasi #lúzer csávó #lúzer pasi
2020. márc. 27. 20:40
1 2 3 4
 1/31 hollófernyiges ***** válasza:
97%
Azt hogy miért van vele nem tudom, de hogy miért nem veled van az a kérdésedből elég tisztán kiderül.
2020. márc. 27. 20:42
 2/31 anonim ***** válasza:
100%

Vele van a nő ennek ellenére is. Akkor nem lúzer hanem szerencsés.

Lúzer az aki nem tud fogni magának nőt csak pénzzel, kocsival.

2020. márc. 27. 20:44
 3/31 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan nekem van kocsim, de páromnak nincs és jogsia se lesz! Pont leszarom, mert ha sétálni kellene (amúgy is közlekedünk gyalog meg néha busszal) se érdekelne, mert ettől ő nem luzer! Sőt!

De az ilyen felszínes idiótáknak nyilván ez számít! De ilyen nekem pl nem kéne. Inkább gyalogosok 3 táskával!

N27

2020. márc. 27. 20:44
 4/31 anonim ***** válasza:
100%

Szóval azért lúzer valaki, mert nincs autója?

Nem tudom, én a hosszas egyetemi óráim után kifejezetten szeretek sétálni, pláne a barátom oldalán.

Bizonyára azért vele van, mert benne minden pozitív dolog megvan, ami belőled hiányzik.

(Egy végzős egyetemista lány)

2020. márc. 27. 20:45
 5/31 A kérdező kommentje:

# 1

De szerinted normális hogy egy felnőtt férfi érzéketlenül végignézi hogy a párja fázzon a hidegben az utcán gyalogolva kilometereket, cipekedjen stb?

6/31 anonim ***** válasza:
93%
Úgy dugja amit belőled nem tud kinézni. :)
 7/31 anonim ***** válasza:
89%
A szerencsés van a nővel a lúzer aki irigykedik rá. Pld mint te.
2020. márc. 27. 20:46
 8/31 anonim ***** válasza:
36%

Nem mindenki alkalmas vezetésre. Mindenki jobban jár, hogy én nem ülök volán mögé, mert képtelen vagyok többfelé koncentrálni, ha meg szemben előznek, a szemem elé kapom a kezem. Tutira berántanám az autót az árokba.

Én nő vagyok, de vannak ilyen férfiak is. Ha nem is félnek, bambák, nem elég gyorsak a reakcióik. Szóval nem csak pénz kérdése, de persze ez is lehet egy fokmérője a férfiasságnak, hogy ki mennyire rátermett a vezetésre.

2020. márc. 27. 20:53
 9/31 anonim ***** válasza:
81%
Nem mindegyik nő gold digger.
2020. márc. 27. 20:58
 10/31 anonim ***** válasza:
88%
Savanyú a szőlő mi? A foteled magányából fröcsögsz másokra akik boldogan élnek, és rád sem bagóznak. Amúgy 1000 oka lehet annak hogy nem vesznek autót, ha neked lenne pl akkor tudnád. Te is abban a rettentő hülye felfogásban élsz hogy csak annak van barátnője aki luxusautóval jár (mint itt a gyakorin kesergő igazi lúzerek 90%a), és nem bírod felholgozni ha olyat látsz ami ellenkezik a "vallásoddal"
2020. márc. 27. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!