Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó nők miért járnak lúzer pasikkal?
Egyetemista végzős lány 30-as pasija kocsi nélkül jön a csajért télen nyáron, esőben, hóban, 40 fokban is.
Az egyetemnek ez az épülete a város tetején a hegyen van.
Gyalog jönnek mennek, hétvégente két kézben megpakolt szatyrokkal láttam őket bevásárlásból jönni, szintén gyalog komolyan mondom szinte én szégyenlem magam a pasi helyett.
30 x évesen egy nyomorult használt kocsit nem bír újítani hogy a barátnője egész napos előadások után ne gyalogoljon és ne csöves módjára gyalog cipelje a nagybevásárlást a boltból?
Komolyan hogy nem dobta még ki ezt az idióta lúzer csávót?
Vele van a nő ennek ellenére is. Akkor nem lúzer hanem szerencsés.
Lúzer az aki nem tud fogni magának nőt csak pénzzel, kocsival.
Ugyan nekem van kocsim, de páromnak nincs és jogsia se lesz! Pont leszarom, mert ha sétálni kellene (amúgy is közlekedünk gyalog meg néha busszal) se érdekelne, mert ettől ő nem luzer! Sőt!
De az ilyen felszínes idiótáknak nyilván ez számít! De ilyen nekem pl nem kéne. Inkább gyalogosok 3 táskával!
N27
Szóval azért lúzer valaki, mert nincs autója?
Nem tudom, én a hosszas egyetemi óráim után kifejezetten szeretek sétálni, pláne a barátom oldalán.
Bizonyára azért vele van, mert benne minden pozitív dolog megvan, ami belőled hiányzik.
(Egy végzős egyetemista lány)
# 1
De szerinted normális hogy egy felnőtt férfi érzéketlenül végignézi hogy a párja fázzon a hidegben az utcán gyalogolva kilometereket, cipekedjen stb?
Nem mindenki alkalmas vezetésre. Mindenki jobban jár, hogy én nem ülök volán mögé, mert képtelen vagyok többfelé koncentrálni, ha meg szemben előznek, a szemem elé kapom a kezem. Tutira berántanám az autót az árokba.
Én nő vagyok, de vannak ilyen férfiak is. Ha nem is félnek, bambák, nem elég gyorsak a reakcióik. Szóval nem csak pénz kérdése, de persze ez is lehet egy fokmérője a férfiasságnak, hogy ki mennyire rátermett a vezetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!