Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire lúzer?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ennyire lúzer?

Figyelt kérdés
Hiába próbáltam tenni ellene eddig egész életemben csak egy lúzernek számítottam. Én vagyok az akinek szinte semmi nem jön össze, akárhogy próbálkozik. Iskolában szintén lúzernek számítottam, ki is voltam közösítve, szinte mindig egyedül ültem. Még jó munkára se kellek, mert oda is mindig van jobb, mint én. Párkapcsolatban szintén nem vagyok túl szerencsés, hiába ismerkedem férfiakkal, én nem vagyok elég jó. Persze másoknak sok minden összejön az életében.
2020. jan. 21. 11:22
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert negatív gondolkodású vagy, egy pesszimista ember, aki tehetne a gondjai ellen, de inkább sajnálja magát. Ezzel most nem az volt a célom, hogy beléd rúgjak mégegyet, hanem, hogy vedd végre észre, hogy változtatnod kell. Igen vannak nálad jóképűbb emberek és neked nehezebben fog menni a csajozás. Igen, neked tenni kell érte. Ugyanez vonatkozik az anyagiakra is, nem lehet mindenki pénzes, valakinek meg kell érte dolgozni. És akkor? Ha így tekintenél a dologra, akkor ez nem lenne probléma. Tudom közhely, de számtalan ember van, akinek tényleg szhar a helyzete, mégsem picsognak miatta, hanem tesznek ellene. Úgyhogy hajrá!
2020. jan. 21. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Velem is az volt a gond, egy negatív élményem rá vetítettem más esemenyekre amikor azok még meg sem történtek.
2020. jan. 21. 11:47
 3/7 anonim ***** válasza:
Te ne kövesd ezt a hibás működést...
2020. jan. 21. 11:48
 4/7 anonim ***** válasza:
#1 Vagyok. Ezt benéztem, azt hittem férfi vagy. Sebaj a lényegen nem változtat, a "csajozást" cseréld ki "pasizásra", a "jóképűt" meg "szépre" és meg is van oldva. :D
2020. jan. 21. 11:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De legalább nem vagy férfi, hídd el akkor 1000x rosszabb lenne a helyzet mint most. Amúgy meg sajnos vagyunk így jó páran akik csak szenvednek egész életükben. De nem csak a világgal velünk is van baj, a gondolkozásunkkal és a világgal való kapcsolatunkkal és szemléletünkkel.
2020. jan. 21. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem jó lennél csak a negatív hozzáállásod kiül az arcodra. Nekem is van olyan lány ismerősöm aki nagyon vonzó ha jó kedve van, de amikor uborka képet vág és bunkózik velem egyből otthagyom.

Legyél kicsit pozitívabb, mosolyogj sokat és meglesz az eredménye, ha pedig valamivel nem vagy kibékülve magadon akkor próbálj meg javítani a helyzeten.

2020. jan. 21. 15:06
 7/7 Rockarc ***** válasza:

Aki az eletet nem tudja onmagaert elvezni, aki mindig valami hianykent eli meg, ha nincs vele senki, es ettol fel embernek erzi magat, az nem erdemel tarsat. AZ ilyen ember egy energiavampir es kerulendo. Vagy ki tudod rangatni magad ebbol az allapotbol, akar szakember segitsegevel, vagy marad minden igy tovabbra is.

Amugy szerintem az elhizasnal mar csak a motivalatlansag a nagyobb nepbetegseg.

43F

2020. jan. 22. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!