Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ellen tudnátok állni egy golyófejű pua hajbatúrásos módszerének?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=j8bSSoGVHkE
Most őszintén, melyik nő nem örülne, ha egy kuglifejű, vadidegen, puhos pua odamenne hozzá, és elkezdené a haját turkálni? :D
2019. jún. 13. 18:46
1/24 anonim válasza:
Ááhhh.... szerintem hazudni fognak. :D
32/f
3/24 anonim válasza:
Hogy ellen tudnék-e állni? Ha egy szobába kerülnék ezzel a férfival, a bugyim olyan erővel csapódna magától a földhöz, hogy megrepedne tőle a parketta.
5/24 anonim válasza:
Nem is ertem, hogy egy idegen faszi hogyan gondolhatja jo otletnek, hogy beleturjon egy no hajaba, akihez semmi koze nincsen. Remelem, senki nem nezi ezeket a szarokat tanulmanyi jelleggel. A haj egy intim "testresz", ahhoz senki ne nyulkaljon engedely nelkul, mindenfele dominancia baszkuralodasra alapozva a mozdulatat, mert a legtobb amit begyujthet ezzel az egy fintor vagy emberes állas.
7/24 anonim válasza:
Szinte vártam, hogy ráemeli a lábát és oldalba vizeli a csajt, hogy megmutassa, ki dominál.
8/24 anonim válasza:
Csak szóljon előtte hogy ne mossak, hatha talál magának valami ehetőt :)
9/24 anonim válasza:
Basszus, nacit kellett cserélnem olyan nedves lettem a gondolattól is.
10/24 anonim válasza:
Amióta megjelent a PUA, azóta csodálom, hogy ezzel tényleg van, aki pénzt keres. Elképesztő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!