Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ellen tudnátok állni egy golyófejű pua hajbatúrásos módszerének?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=j8bSSoGVHkE
Most őszintén, melyik nő nem örülne, ha egy kuglifejű, vadidegen, puhos pua odamenne hozzá, és elkezdené a haját turkálni? :D
2019. jún. 13. 18:46
11/24 anonim válasza:
Azt a reakciót is érdemes lenne lefilmezni és egy videomegosztó portálra feltölteni, amint egy idegen pasas a dominanciája jeléül beletúr a hajamba. El sem tudom mondani, hogy mennyire gyűlölöm, ha valaki bizalmaskodni próbál. Belőlem ez a mozdulat olyan zsigeri undort váltana ki, hogy a pasinak azonnal világos lenne, hogy nem a megfelelő "nőstényen" gyakorolta a PUA tudományát.
12/24 anonim válasza:
Amit mondd az tök jó, mert tényleg ezt csinálják a férfiak, és ha neked is bejön akkor baromi izgató tud ez lenni flörtölés közben, de a srác kivitelezése szar. Gondolom paródia. Ha nem akkor szegény tényleg rosszul csinálja. De maga a pua nem hülyeség. Szóval légyszi ne legyetek már ennyire gúnyosak kedves nő társaim, mert már én is érzem magam kellemetlenül.
13/24 Lazy Lover válasza:
ezt szeretik a csajok persze nem árt ha be jössz neki
14/24 anonim válasza:
Nálam próbálna meg turkálni, le is törném a kezét.
15/24 anonim válasza:
"De maga a pua nem hülyeség."
Tényleg nem az, zseniális. Tökéletesen beváltotta a hozzá fűzött reményeket, sokan jól megszedik magukat rajta. Pont ugyan olyan, mint a szekták meg a csodagyógyítók. Megtaláltak egy olyan kiaknázatlan réteget, akik elég nyomorultak, és reményvesztettek, hogy jó sok pénzt ki lehessen szedni belőlük. Reményt árulni a legjobb recept évszázadok óta, mert mindig van olyan lúzer aki megveszi.
16/24 anonim válasza:
A Zepter edények is marha jók, meg az Aloe Vera is csodát tesz...
17/24 anonim válasza:
Önmagában nem hülyeség, mivel az alapvető ösztöneinkre épít. az már más kérdés, hogy mit kezdenek vele a marketingesek.
19/24 anonim válasza:
Én sztem csak szimplán megölném, ha elkezdené szétszedni a megcsinált hajamat XD
20/24 anonim válasza:
Ha ez nekem beletúrna a hajamba, én is beletúrnék az övébe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!