Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti ellen tudnátok állni egy golyófejű pua hajbatúrásos módszerének?
https://www.youtube.com/watch?v=j8bSSoGVHkE
Most őszintén, melyik nő nem örülne, ha egy kuglifejű, vadidegen, puhos pua odamenne hozzá, és elkezdené a haját turkálni? :D
Tuti pofanvagnam vagy tokonrugnam,ha hozzamer egy idegen.
Egyebkent csilikivonattal van bekenve a fejborom ,hatha jobban no tole a hajam.
De megemlegetne a kopasz dagadt fazon egy eletre. Anyam mellemall es kohog zart legterben egy het felkenes utan.
Fú, azonnal a karjaiba omlanék :D.
Viccet félretéve, alapvetően introvertált vagyok és nem vagyok egy "érintős" ember... szinte csak azoktól veszem jól, hogy megérintenek, akiket nagyon közel engedek magamhoz... egy vadidegen hozzámér pl. a metrón véletlenül, futkos tőle a hideg a hátamon. Ha egy alig ismert valaki elkezdené a hajamat meg a nyakamat taperolni, biztos elmenekülnék.
Hát ezen azért röhögtem 😀
Amúgy olyan hülyeség ilyeneket tanítani, nyilván ha bejön a srác, akkor oké, ha nem jön be, akkor viszont jobb, ha nem turkál.
Nem lehet ilyen univerzális tippeket adni.
Megnéztem a videót. Megért három petém, és lett egy instant orgazmusom.
Kár ezért a videóért, az ötletei egész jók lennének - szex közben, nem egy vadidegennel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!