Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ti védekeztek a nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ti védekeztek a nem kívánt terhesség ellen, vagy kizárólag a nőre bízzátok ezt?

Figyelt kérdés
2019. márc. 7. 16:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Védekezem, az a biztos.
2019. márc. 7. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
60%

Nem élvezek el puncin belül. Se gumi mellett, se tabletta mellett. Mindig vagy szájba/testre. Így biztos lehetek benne, hogy soha nem kell akaratlan gyermekáldástól tartanom.

Szerencsére az összes partnerem elfogadta ezt (bár nem is látom azt, hogy miért ne fogadnák el :D).

2019. márc. 7. 16:27
 3/10 anonim ***** válasza:
70%

Amíg nem élünk együtt, nem ismerem eléggé, és nem vagyok biztos benne (habár ebbe valójában sosem lehet biztos az ember mert a nők ravaszak) hogy szedi a gyógyszert, vagy spirál van, addig meg sem reszkírozom, hogy gumi nélkül szexeljek.

Az ördög sosem alszik. Na és persze ha együtt is élünk és szed is fogamzásgátlót többnyire akkor is időben kiveszem.

2019. márc. 7. 16:29
 4/10 anonim ***** válasza:
74%

Bocsi, nőként válaszolok, de vedd úgy, hogy három választ kaptál egyben. :D

Eddig 3 férfival volt szexuális kapcsolatom, ebből 1 fogadta el, hogy fogamzásgátlót használjak, a többieket nem lehetett eltántorítani a gumitól, a mániájuk volt, hogy a gyógyszertől majd jól feldobom a talpam. Nem bizalmi kérdés volt, csak túl sok rémmesét hallottak a hormonális fogamzásgátlás egészségügyi hatásairól. A 3. végre nem pánikolt ettől, rám bízta a döntést, így lett végül a fog.gátló, ezerszer jobb így.

Tablettában mondjuk én se bíznék a férfiak helyében (meg a saját helyemben sem).

2019. márc. 7. 16:35
 5/10 anonim ***** válasza:
35%
Húzzatok szkafandert,az a biztos.
2019. márc. 7. 16:36
 6/10 A kérdező kommentje:
Nő vagyok és szedek fogamzásgátlót, de nekem az a véleményem, hogy mindkét fél felelőssége a védekezés, a tabletta sem 100%-os.
2019. márc. 7. 17:00
 7/10 anonim ***** válasza:
40%
Házas nővel kezdek,rá bízom ha úgy szeretné.
2019. márc. 7. 17:08
 8/10 anonim ***** válasza:
34%

Más részről én biztosan nem tömném magam fölöslegesen hormonnal, ha amúgy is húzunk gumit...

Utálatos az egész macera egyébként, és igazából sajnálom kicsit a férfiakat, nem nagyon van miből választaniuk, ha ők maguk akarnak védekezni. Lényegében a választék: gumi (amit sokan gyűlölnek, macerás, környezetszennyező és nagyon drága) vagy vazektómia (macerás elintézni és sokan félnek tőle). Roppant szívderítő lehet.

Nekünk legalább van miből válogatni. Igazából nálunk is ezért "maradt rám" a fogamzásgátlás, mert a gumit rühellem, a vazektómiát túlzásnak éreztük, így maradtak a női fog.gátló módszerek.

2019. márc. 7. 17:10
 9/10 anonim ***** válasza:
86%

Csak olyan nővel szexelek, aki nem bánnám, ha véletlenül teherbe esne tőlem akkor is, ha még nem akarok családot. Életemben "csak" 4 nővel voltam, de azok mind eléggé jó nők voltak kívül-belül. Barátnőm is most olyan, hogy ránézek és ha gyerek lenne vele, nem bánnám, attól függetlenül, hogy még nem akarok.

29/F

2019. márc. 7. 17:47
 10/10 A kérdező kommentje:
Az én esetemben a hormon egyáltalán nem fölösleges, de erre itt most nem akarok kitérni, mert nem erről szól a kérdés.
2019. márc. 7. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!