Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy valaki mindig csak egy vesztes lúzer?

Figyelt kérdés
Én egy 27 éves nő vagyok. Az én életem sose alakul úgy ahogy kellene. Szeretnék kapcsolatot, de sose jön össze. Pedig odafigyelek a külsőmre. Barátnőim se voltak szinte a suliban sem, csak egy ideig. Viszont az egész osztály utált és kigúnyolt, mert félénk voltam. Legutóbb is csak 3 hónapig volt barátom, és ő se szeretett, nem is tisztelt, de megbántani azt megtudott, meg eldobni is engem.
2019. júl. 22. 10:57
 1/9 A kérdező kommentje:
Meg azt is megfigyeltem hogy a velem egykorúaknak, volt osztálytársaimnak is akik bántottak, mindegyiknek van valakijük, csak szinte mindig csak én vagyok egyedül. Boldogok, házasok, sőt valakinek még gyereke is van.
2019. júl. 22. 11:00
 2/9 anonim ***** válasza:

"Legutóbb is csak 3 hónapig volt barátom, és ő se szeretett, nem is tisztelt, de megbántani azt megtudott, meg eldobni is engem."

Ez nagyon úgy hangzik, mint a közhelyben, hogy a nők mindig a bunkókra buknak. Próbáltál magadhoz hasonlóval ismerkedni? Még ha elsőre nem is feltétlen vonzó az illető, a magad példáján tudhatod, hogy ha kicsit megismerted, akkor más lesz.

2019. júl. 22. 11:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem meg kellene találni az okát, miért vagy felénk, és miért ilyen alacsony nálad a mérce a kapcsolatot illetően.
2019. júl. 22. 11:15
 4/9 anonim ***** válasza:
Erre születni kell :D Miért nem tisztelt? Nyilván valami oka van annak, hogy nem tisztel egy felnőtt...
2019. júl. 22. 11:33
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem a külsőddel van akkor a probléma. Valószínűleg fejletlen a kommunikációd és nem tudsz kiállni magadért. Ilyesmik
2019. júl. 22. 11:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Mire érted hogy alacsony a mércém?
2019. júl. 22. 11:47
 7/9 anonim ***** válasza:

"Meg azt is megfigyeltem hogy a velem egykorúaknak, volt osztálytársaimnak is akik bántottak, mindegyiknek van valakijük, csak szinte mindig csak én vagyok egyedül. "

És ezek a veled egykorúak is ennyire félénkek mint te? Ők gondolom ismerkedtek, tettek azért, hogy kapcsolatuk, barátaik legyenek... Te mit teszel mindezért? Azonkívül, hogy figyelsz a külsődre?(mert hát önmagában ez nem számít) Szoktál ismerkedni egyáltalán, leküzdeni a félénkséget? Olyan érzésem van, hogy te is csak egy nyávogó rinyagép vagy, aki semmin sem akar változtatni..

Nem mindenkinek jön össze a kapcsolat, mindenkit ér csalódás, de túlteszi magát ezen, továbblép és változtat. Ha te nem akarsz változtatni, akkor igen, ez esetben egy vesztes lúzer maradsz.

2019. júl. 22. 13:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Te teremted a saját valóságod. Nézz máshogy, kezdj el valóban tenni a változásért, változást.
2019. júl. 22. 14:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Nézd: ha felismerted a problémát, akkor fel kell ismerned a megoldást is. Növeld az önbizalmadat akár sporttal, akár egy önismereti csoporttal, merj kezdeményezni, legyél kicsit önző, egyben karakán. Ha érzed hogy csak ki akarnak használni, akkor szólalj fel, ne engedd magad!
2019. júl. 22. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!