Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak "lúzer" társkeresők, amiken vesztes lányok és fiúk keresnek társat?
Figyelt kérdés
Vesztes alatt értem azt, hogy nem néznek ki túl jól, de azért annyira nem is csúnyák, átlagosak, unalmasak, nem tűnnek ki semmivel a tömegből, vannak olyan társkeresők, amik kifejezetten ilyen embereket céloznak?2011. aug. 5. 20:33
1/16 Robi992 válasza:
OFF: remélem vki ír vmi jó kis oldalt.
3/16 anonim válasza:
az én mail címem akár így is üzemelhetne :D
4/16 anonim válasza:
Régen volt az otakucko, ami anime kedvelők társkeresője volt. :D De már megszűnt.
5/16 anonim válasza:
Nem tudok ilyenről, de szerintem ott is az lenne, hogy aki már csúnyább, lúzerebb az átlagnál, annak ott se jönne össze semmi.
7/16 anonim válasza:
Aki társkeresőn keres partnert, az már rég lúzer.
8/16 anonim válasza:
szerintem az regisztrál társkeresőn aki élőben képtelen ismerkedni=lúzer, szóval az összes társkereső ilyen.
9/16 anonim válasza:
ez a tárkeresők lényege..mindegyik ilyen.
10/16 anonim válasza:
Nem értek egyet.
Vannak társkeresőn is normális emberek, viszont az igaz, hogy elenyésző mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!