Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jó nők miért járnak lúzer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó nők miért járnak lúzer pasikkal?

Figyelt kérdés

Egyetemista végzős lány 30-as pasija kocsi nélkül jön a csajért télen nyáron, esőben, hóban, 40 fokban is.

Az egyetemnek ez az épülete a város tetején a hegyen van.

Gyalog jönnek mennek, hétvégente két kézben megpakolt szatyrokkal láttam őket bevásárlásból jönni, szintén gyalog komolyan mondom szinte én szégyenlem magam a pasi helyett.

30 x évesen egy nyomorult használt kocsit nem bír újítani hogy a barátnője egész napos előadások után ne gyalogoljon és ne csöves módjára gyalog cipelje a nagybevásárlást a boltból?

Komolyan hogy nem dobta még ki ezt az idióta lúzer csávót?

#férfi #pasi #lúzer csávó #lúzer pasi
2020. márc. 27. 20:40
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%
Az igazi lúzer te vagy!!!
2020. márc. 27. 21:12
 12/31 anonim ***** válasza:
0%
amíg ló nincs a szamár is megteszi.
2020. márc. 27. 21:13
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki aranyásó!
2020. márc. 27. 21:19
 14/31 A kérdező kommentje:

# 13

De itt nem aranyásásról van szó hanem arról hogy egy "férfi" ezt hogyhogy nem érzi gáznak, ezt megcsinálni a párjával.

Szakadó esőben, 40 fokban, télen hóban hagyja gyalogolni a nőt akit állítólag szeret.

2020. márc. 27. 21:21
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Az irigység szól belőled, semmi több.

Látszik, hogy még gyerek vagy, azt hiszed, hogy komoly kihívás végigülni egy egyetemi napot. Majd ha elkezdesz dolgozni rájössz milyen könnyű most neked.

Azt nem eszed észre, hogy milyen jó fej a srác, hogy rendszeresen elmegy érte az egyetem után?

Arra nem gondoltál, hogy közel lehet a lakása?

Arra nem gondoltál, hogy autóval a forgalom miatt 3x annyi idő lenne odamenni, mint tömegközlekedéssel?

2020. márc. 27. 21:36
 16/31 A kérdező kommentje:

# 15

Bocs biztos bennem van a hiba hogy én nem hagynám a páromat szakadó esőben és -10 fokban, meg júniusban közel 40 fokban gyalogolni hanem igenis érte mennék kocsival.

És ti mind azt mondjátok hogy én vagyok a hülye.

2020. márc. 27. 21:44
 17/31 A kérdező kommentje:

# 15

És akkor is kocsival mennék érte ha közel van, ha több idő mert a nő akit szeretek ne gyalogoljon hidegben, esőben és hőségben sem. De ezért én akkor most tényleg idióta vagyok?

2020. márc. 27. 21:47
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire szükségem lenne egy autóra, vennék magamnak. Nem várom el tőle, hogy azért szerezzen be egy autót, hogy elém jöjjön, holott én kifejezetten szeretek gyalogolni.

Áztunk már el? Persze. Fáztam már? Persze. Ömlött már rólam a víz? Persze. Viszont egyrészt ezek vele is megtörténtek, másrészt ezek a túráink, utazásaink során se ritkák, de szerencsénkre nem vagyunk cukorból.

Az a baj, hogy felszínes vagy. Semmit nem tudsz róluk, szimplán a férfit próbálod azzal rossz embernek beállítani, hogy nincs autója. Úristen, és ha nincs? Attól még lehet, hogy ő a világ legudvariasabb, legtisztelettudóbb férfija (khm, a második). Az ilyen tulajdonságok nem egy tárgyban mutatkoznak bele.

Egyébként miért zavar ez téged? Csak nem érte dobott?

21/L + 22/F

2020. márc. 27. 21:52
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
most akkor attól eltekintve, hogy kocsira alapozni a férfiasságot baromság, itt a gyakorin, ha nem "lúzerekkel" jár a nő, akkor az a baj, ha azzal, akkor meg az?
2020. márc. 27. 21:55
 20/31 A kérdező kommentje:

# 18

Nem. De én máshogy nevelkedtem, ilyen nálunk családban elképzelhetetlen volt. Én nem láttam olyat hogy egy férfi így merészeljen bánni a párjával. Egyszerűen nem tudom ezt elfogadni. Sajnálom azt a szegény nőt és tényleg nem tudom felfogni ez őt hogyhogy nem zavarja, vagy csak kényszerűségből elviseli?

2020. márc. 27. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!