Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt szakítanátok? 18/l
Minél előbb ezt megkéne beszélni vele. A gondolkodásod pedig fura, egy kapcsolat két emberből áll, miért kéne neked szolgálnod őt és jobb színben feltüntetni? Ennyire ne ásd alá magad.
Mindenkinek szüksége van feltöltődésre, van akinek kevesebb, van akinek több időre, szóval nincs ezzel semmi gond. Viszont ha konkrétan fóbiád van, ahogy írod (és a leírás alapján tényleg szükséged lenne segítségre), akkor elkéne kezdeni ezt kezelni szakemberrel, mert csak rosszabb lesz. Nem azért mert gáz, hanem mert feleslegesen lefárasztod magad és túlgondolsz mindent, amivel csak a saját életed keseríted meg.
Kérdező, teljesen at érezlek.💖 És is ilyen vagyok.
Mondd el a párodnak. Ha tényleg egymáshoz illetek, akkor meg fogja érteni.☺️
Muszaj megtudnia. Ha ertelmes ember, felfogja. Esetleg mutass neki egy jo linket is, ami kifejti, pontosan milyen ez. Csaladtagok mar balszerencses esetben lehetnek intoleransak.
En harminc eves koromig nem birtam masok elott enni egyaltalan, gyerekkori megsertodo eroszakos emberek miatt. Nem sajat csaladom. Magamtol gyogyultam ki. Vagy az antidepresszansom hatasa ez is?
Ha szeret, kivedeni is igyekszik, meg erteni is, es szerintem az mar oriasi segitseg.
Akkor az az exed, amelyik emiatt kiröhögött, az konkrétan egy phaszparaszt volt, csak ennyit tudok mondani. Mindenféleképpen mondd el a mostani párodnak, hogy ez meg amaz van, mert a reakciójából is leszűrheted, mennyire szeret Téged, vagy sem. Én se vagyok egy társaság lelke típus egyáltalán, ezt a legelején el is szoktam mondani és ott el tudja dönteni az ember, hogy akkor ezt tudja-e nálam tolerálni, vagy nem.
Egy pszichológust viszont ajánlok felkeresni, egy jól kiválasztott sokat tud segíteni.
Én is ilyen vagyok. Legutóbb Adventkor volt egy nagy családi buli a párom családja részéről. Már ott, félidőnél elkezdtem rosszul lenni, utána még két napig fájt a fejem, rókáztam. A párom tudja, hogy ilyen nyomi vagyok, de a családja nem. És amikor elkezdtek rámerőltetni olyan dolgokat amiktől a hideg ráz (nagy, családi fénykép, 30 ember osszezsúfólva 50 nm-en...) teljesen kiborultam. Alig vártam, hogy haza érjünk és kisírjam magam. Mert ilyenkor utálok mindenkit, meg magamat is, hogy ilyen vagyok.
Ezektől függetlenül szeretek étterembe járni, koncertekre a hátsó sorba, de azért mindig ott motoszkál bennem, hogy "brrr mennyi ember"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!